Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
LC 200 - identifikácia nádobky
Autor |
Správa |
Čumil
|
Ahojte priatelia, hanba mi, ale radšej sa spýtam - netušíte niekto, na čo môže byť táto nádobka? V nákresoch na nete ju nevidím. Už keď som auto kupoval, bola prázdna. Ide o priemyselnú verziu LC 200 (asi banský priemysel), takže je možné, že k autu bol ešte nejaký pripojený sersam, ale žeby potreboval brzdovú kvapalinu? Nechce sa mi tam vliať brzdovku alebo nejaký alkohol a hľadať, odkiaľ vytečie...  
|
Str, 23.03.2022, 14:16 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
To je originalna nadobka k hydraulickemu ovladaniu spojky, cize prazdna by nemala byt.
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Str, 23.03.2022, 16:30 |
|
 |
Čumil
|
Ja su chu...  To bola prvá vec, čo mi napadla (ale povedali mi, že do spojky kvapalinu menili, a pri jazde sa nezdalo, že by bol problém, tak som to vypustil z hlavy). Nenapadlo mi, že tie výkresy a schémy od toyoty, kde tá nádobka nie je, sú na automatiku a toto je manuál. Sa teraz chytám za hlavu ...  Sa mi to zdalo ako nejaká dorábka...
|
Str, 23.03.2022, 17:43 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3298 Bydlisko: Nitra
|
Nevyzera to na dorabku,na spojku by to mohlo byt len sa mi nadobka z hadicou zda privelka,ale nevylucujem to pretoze tam je aj riska min-max.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Str, 23.03.2022, 21:14 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|