|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je streda 9. októbera 2024, meniny má Dionýz a zajtra Slavomíra
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Navijak pre suzuki gv 1.6 2003
Autor |
Správa |
WilliamS
Čumil
|
Zdravím panove poraďte nejaký naviják na vitaru najlepšie ak by som ho vedel dať pod sériový nárazník a Plus aby mal certifikát aby som ho vedel zapísať do tp Ďakujem za každú radu
|
Štv, 26.05.2022, 9:25 |
|
|
duskkko
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pia, 08.10.2021, 20:25 Príspevky: 106 Bydlisko: Bratislava
|
Treba si vybrat navijak pocitam ze podla velkosti ktory sadne pod naraznik, idealne navijaky shop alebo niekde kde ti ho aj namontuju a vydaju certifikat o montazi aby si ho mohol zapisat do tp. Priklad: kupil som navijak z navyjaky shop na moju kiu stal 250e na to aby som dostal certifikat ho musim u nich namontovat co stoji cca 350 eur aj z materialom na montaz a potom dostanem certifikat na zaklade ktoreho mi ho okresny dopravny inspektorat zapise do velkeho TP.Ak ho chces montovat doma na certifikat zabudni.Dufam ze som poradil pekny den.
_________________ Ked to nejde na 1 krat, treba to este parkrat skusit. --------------------------------------------------------- Kia Sportage 2.0 i 70kw 4x4
|
Štv, 02.06.2022, 19:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|