Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver
Uaz 469 - generalna oprava
Autor |
Správa |
mamipeg
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 27.04.2008, 19:18 Príspevky: 309 Bydlisko: Humenné
|
turbo píše: A dostal si sa z toho sam alebo niekto ta vytiahol?
Bohuzial tentokrat som si musel zavolat pomoc. Prisiel znami s nivou, ale bez sance. Tak sme zavolali stryka ktory prisiel s traktorom na ktorom ma aj navyjak. Keby nemal navyjak tak ma mozno nevytiahne. Tak bola miestami rozmocena zem.
Mam aj niekolko fotiek  :

|
Pon, 22.12.2008, 0:46 |
|
 |
marko
Učeň
Registrovaný: Pia, 17.10.2008, 14:40 Príspevky: 60 Bydlisko: Žilina
|
mamipeg píše: turbo píše: A dostal si sa z toho sam alebo niekto ta vytiahol? Bohuzial tentokrat som si musel zavolat pomoc. Prisiel znami s nivou, ale bez sance. Tak sme zavolali stryka ktory prisiel s traktorom na ktorom ma aj navyjak. Keby nemal navyjak tak ma mozno nevytiahne. Tak bola miestami rozmocena zem. Mam aj niekolko fotiek  :  
No vydis, nikdy nehovor nikdy, Radsej si mal byt ticho s tym, ze si zatial vysiel kde si chcel. A vydis to tu. Keby si mal navijak tak by si sa z toho dostal sam bez cudzej pomoci.
Co s toho vypliva???
Ze si mas kupit navijak a namontovat si ho. CO NAJSKOR !!!

|
Pon, 22.12.2008, 20:06 |
|
 |
lop21
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 29.08.2007, 20:54 Príspevky: 435 Bydlisko: Lučenec/Nitra
|
marko píše: No vydis, nikdy nehovor nikdy, Radsej si mal byt ticho s tym, ze si zatial vysiel kde si chcel. A vydis to tu. Keby si mal navijak tak by si sa z toho dostal sam bez cudzej pomoci. Co s toho vypliva??? Ze si mas kupit navijak a namontovat si ho. CO NAJSKOR !!! 
na toto sa nedá nič povedať...nie si ty poslanec ?
_________________ Človek je najmenej sám sebou ked hovorí za seba, dajte mu masku a povie Vám pravdu. O.Wilde
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava
|
Pon, 22.12.2008, 20:11 |
|
 |
snipera
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 03.12.2007, 16:21 Príspevky: 494 Bydlisko: Nové Zámky
|
Marko sorry za OT, ale kolko mas rokov? Nie si nahodou pandik v prestrojeni? 
_________________www.bunker94001.sk - predaj zbrani, streliva, Armyshop, AIRSOFT atd atd...
off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk
|
Pon, 22.12.2008, 20:51 |
|
 |
marko
Učeň
|
lop21 píše: marko píše: No vydis, nikdy nehovor nikdy, Radsej si mal byt ticho s tym, ze si zatial vysiel kde si chcel. A vydis to tu. Keby si mal navijak tak by si sa z toho dostal sam bez cudzej pomoci. Co s toho vypliva??? Ze si mas kupit navijak a namontovat si ho. CO NAJSKOR !!!  na toto sa nedá nič povedať...nie si ty poslanec ?
Nahodov niesom POSLANEC. Preco ma urazas???
Som tazko pracujuci konstrukter (v praci, doma, 12 az 16 hodin denne = od nevidim do nevidim).
|
Uto, 23.12.2008, 7:37 |
|
 |
marko
Učeň
|
snipera píše: Marko sorry za OT, ale kolko mas rokov? Nie si nahodou pandik v prestrojeni? 
Rokov mam dost a uz vobec niesom nejaky pandik v prestrojeni.
Ved trochu srandy neuskodi. Iba som ho chcel trochu posteklit a nazhavit ho na kupu navijaku. Nic viac, len trocha zdraveho podpichnutia.
|
Uto, 23.12.2008, 7:42 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.01.2007, 13:10 Príspevky: 857 Bydlisko: vinosady
|
predpokladam ze Marko predava navijaky 
_________________ starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
|
Uto, 23.12.2008, 15:05 |
|
 |
lop21
Ťažký Profík
|
marko píše: lop21 píše: marko píše: No vydis, nikdy nehovor nikdy, Radsej si mal byt ticho s tym, ze si zatial vysiel kde si chcel. A vydis to tu. Keby si mal navijak tak by si sa z toho dostal sam bez cudzej pomoci. Co s toho vypliva??? Ze si mas kupit navijak a namontovat si ho. CO NAJSKOR !!!  na toto sa nedá nič povedať...nie si ty poslanec ? Nahodov niesom POSLANEC. Preco ma urazas??? Som tazko pracujuci konstrukter (v praci, doma, 12 az 16 hodin denne = od nevidim do nevidim).
nechcel som sa ta dotknúť...no zdal sa mi ten tvoj podpichovačný tón nejak povedomý ako písal snipera...no každopádne to bolo tvrdé voči tomu čo dokázal mamipeg s tým autom...čo na ňom bude je len jeho vec...kšlime na to...
_________________ Človek je najmenej sám sebou ked hovorí za seba, dajte mu masku a povie Vám pravdu. O.Wilde
|
Uto, 23.12.2008, 15:24 |
|
 |
marko
Učeň
|
david píše: predpokladam ze Marko predava navijaky 
Nie nepredavam ziadne navijaky.
PS: Prajem všetkym šťastné a veselé VIANOCE
|
Str, 24.12.2008, 16:48 |
|
 |
marko
Učeň
|
lop21 píše: marko píše: lop21 píše: marko píše: No vydis, nikdy nehovor nikdy, Radsej si mal byt ticho s tym, ze si zatial vysiel kde si chcel. A vydis to tu. Keby si mal navijak tak by si sa z toho dostal sam bez cudzej pomoci. Co s toho vypliva??? Ze si mas kupit navijak a namontovat si ho. CO NAJSKOR !!!  na toto sa nedá nič povedať...nie si ty poslanec ? Nahodov niesom POSLANEC. Preco ma urazas??? Som tazko pracujuci konstrukter (v praci, doma, 12 az 16 hodin denne = od nevidim do nevidim). nechcel som sa ta dotknúť...no zdal sa mi ten tvoj podpichovačný tón nejak povedomý ako písal snipera...no každopádne to bolo tvrdé voči tomu čo dokázal mamipeg s tým autom...čo na ňom bude je len jeho vec...kšlime na to...
Ja somsa ho nechcel vobec dotknut ani urazit. Cenim si na nom co dokazal na svojom UAZ-e. Podporujem ho v tom, uznavam ho, prajem mu vela sily, uspechov a napadov.
To moje podpichovanie bolo odomna iba ako pohon prenho do dalsich prac. Nic viac, nic menej.
|
Str, 24.12.2008, 16:58 |
|
 |
mamipeg
Ťažký Profík
|
Dufam, ze ste si to medzi sebov  vyjasnily.
Co sa tyka prac na uaze, tak sa cez zimu zastavili.
|
Pia, 26.12.2008, 23:00 |
|
 |
lop21
Ťažký Profík
|
neboj je to ok...len menšia diskusia čo a ako...nikto nechcel nikoho uraziť...a ten stop v práci je pochopiteľný, pokiaľ nemáš nejaké dobre vykurované priestory...nech sa darí
|
Pia, 26.12.2008, 23:04 |
|
 |
mamipeg
Ťažký Profík
|
Ja som sa neurazil a ani sa nehnevam. Prace som zastavil preto lebo ho robim v bivalom senniku. V zime tam nieje velmi teplo a vytopit sa to neda.
|
Pia, 26.12.2008, 23:15 |
|
 |
snipera
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 03.12.2007, 16:21 Príspevky: 494 Bydlisko: Nové Zámky
|
Tak to Ta chapem.. Ja na nom robim, kym citim prsteky.. Ked uz neviem, ci tocim, alebo netocim sroubovakom, idem sa ohriat  Je to sice garaz, ale teraz je tam jak v mrazaku..
_________________www.bunker94001.sk - predaj zbrani, streliva, Armyshop, AIRSOFT atd atd...
off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk
|
Sob, 27.12.2008, 0:38 |
|
 |
mamipeg
Ťažký Profík
|
snipera píše: Tak to Ta chapem.. Ja na nom robim, kym citim prsteky.. Ked uz neviem, ci tocim, alebo netocim sroubovakom, idem sa ohriat  Je to sice garaz, ale teraz je tam jak v mrazaku..
A ked otvoris kapotu, motor mas primrznuty? V piatok som otvoril kapotu a uvidel som toto:

|
Uto, 13.01.2009, 17:14 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|