Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 4 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Správa | 

| 

Dora 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica

| 

ahojte, 
 kamarát si kúpil L200 r.v.97 a má zopár otázok. Kým ho dostanem na fórum, skúsim tlmočiť v jeho mene pár otázok:

1. aké pneumatiky - rozmer by ste doporučovali ? (nejde o to, či MT, AT a pod., čisto rozmer na sériovku) pre jazdy tak 40/60 cesty/terén.

2. nejaký tip kam na náhradné diely ? (má prasknuté jedno zadné pero, treba pretesniť mokvajúci olej a pod.)

3. ako na výmenu kvapalín, doporučujete volačo super špeci pre L200?

4. nejaký servisný manuál, prípadne užívateľská príručka by sa nenašli ? 

ďakujem v jeho mene za akékoľvek odpovede

D. 

_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2  ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI 

| 

| Štv, 09.10.2008, 7:38 | 

| 

| 

| 

joso 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce

| 

Dora píše: ahojte,  kamarát si kúpil L200 r.v.97 a má zopár otázok. Kým ho dostanem na fórum, skúsim tlmočiť v jeho mene pár otázok:
  1. aké pneumatiky - rozmer by ste doporučovali ? (nejde o to, či MT, AT a pod., čisto rozmer na sériovku) pre jazdy tak 40/60 cesty/terén.
  2. nejaký tip kam na náhradné diely ? (má prasknuté jedno zadné pero, treba pretesniť mokvajúci olej a pod.)
  3. ako na výmenu kvapalín, doporučujete volačo super špeci pre L200?
  4. nejaký servisný manuál, prípadne užívateľská príručka by sa nenašli ? 
  ďakujem v jeho mene za akékoľvek odpovede
  D.  
Tak zopar odpovedi pre kamarata   
1. pneu pouzivam MT TRUCK 2000 lebo jazdim aj dost v terene vzhladom k zamestnaniu. Nie su moc hlucne a zaber v terene je velmi dobri aj ked teraz jazdim na zadny nahon. 
 2. Na nahradne diely mame jeden obchod v Hurbanove robil som GO vsetkych brzd a cenovo som sa dostal na 1 700,-Sk. Simeringi,loziska zozenieme u Marcusa v NOVOTECHNE NZ. Akurat riesim aj ja vymenu simeringu pri kluke tiez prepusta   
3.Na vymenu kvapalín nic special nepouzivam
 4.Servisny manual mam v Sk jazyku mozem zaslat na prefotenie alebo nascanujem a zaslem na e-mail   .  

| 

| Štv, 09.10.2008, 9:33 | 

| 

| 

| 

Dora 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica

| 

super vďaka,

a aký rozmer majú tie MT čka ?     

_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2  ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI 

| 

| Štv, 09.10.2008, 9:38 | 

| 

| 

| 

LOSOS 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky

| 

Mám známého dovoz náhradných dielou na Mitshubishi treba mi zavolat ak niečo potrebuje alebo cez PM. Pneu 265-70 16  alebo 15 ja mám tento rozmer a pohoda. 

_________________Off road  Nové Zámky LOSOS   http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.  

| 

| Štv, 09.10.2008, 15:55 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 4 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|