Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
ahojte,
kamarát si kúpil L200 r.v.97 a má zopár otázok. Kým ho dostanem na fórum, skúsim tlmočiť v jeho mene pár otázok:
1. aké pneumatiky - rozmer by ste doporučovali ? (nejde o to, či MT, AT a pod., čisto rozmer na sériovku) pre jazdy tak 40/60 cesty/terén.
2. nejaký tip kam na náhradné diely ? (má prasknuté jedno zadné pero, treba pretesniť mokvajúci olej a pod.)
3. ako na výmenu kvapalín, doporučujete volačo super špeci pre L200?
4. nejaký servisný manuál, prípadne užívateľská príručka by sa nenašli ?
ďakujem v jeho mene za akékoľvek odpovede
D.
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Štv, 09.10.2008, 7:38 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|

Dora píše: ahojte, kamarát si kúpil L200 r.v.97 a má zopár otázok. Kým ho dostanem na fórum, skúsim tlmočiť v jeho mene pár otázok:
1. aké pneumatiky - rozmer by ste doporučovali ? (nejde o to, či MT, AT a pod., čisto rozmer na sériovku) pre jazdy tak 40/60 cesty/terén.
2. nejaký tip kam na náhradné diely ? (má prasknuté jedno zadné pero, treba pretesniť mokvajúci olej a pod.)
3. ako na výmenu kvapalín, doporučujete volačo super špeci pre L200?
4. nejaký servisný manuál, prípadne užívateľská príručka by sa nenašli ?
ďakujem v jeho mene za akékoľvek odpovede
D.
Tak zopar odpovedi pre kamarata
1. pneu pouzivam MT TRUCK 2000 lebo jazdim aj dost v terene vzhladom k zamestnaniu. Nie su moc hlucne a zaber v terene je velmi dobri aj ked teraz jazdim na zadny nahon.
2. Na nahradne diely mame jeden obchod v Hurbanove robil som GO vsetkych brzd a cenovo som sa dostal na 1 700,-Sk. Simeringi,loziska zozenieme u Marcusa v NOVOTECHNE NZ. Akurat riesim aj ja vymenu simeringu pri kluke tiez prepusta
3.Na vymenu kvapalín nic special nepouzivam
4.Servisny manual mam v Sk jazyku mozem zaslat na prefotenie alebo nascanujem a zaslem na e-mail  .
|
Štv, 09.10.2008, 9:33 |
|
 |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
super vďaka,
a aký rozmer majú tie MT čka ? 
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Štv, 09.10.2008, 9:38 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Mám známého dovoz náhradných dielou na Mitshubishi treba mi zavolat ak niečo potrebuje alebo cez PM. Pneu 265-70 16 alebo 15 ja mám tento rozmer a pohoda.
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Štv, 09.10.2008, 15:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|