| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

| Autor | Správa |  
			| RisoBA Koumák 
   | Už sa neviem dočkať , bodaj by to višlo a v Tisovci už na nich.
 Držim ti palce.  čau

|  
			| Pia, 02.03.2007, 12:18 | 

|  
		|  |  
			| Jano JP Pajero compatibile 
   | ...a je to tu!...
...po niekoľkých mesiacoch trápenia, ktoré trvalo do samého konca (vždy sa ešte objavil nejaký detail, ktorý bolo treba riešiť), sú na svete - rozumej - na mojom pajere - namontované 3cm hrubé oceľové podložky - a to so stredovým osadením vzadu - kde je na to miesta koľko chceš, aj vpredu - kde sú mohutné volnobežky skoro vylučujúce vmestiť aj stredové  osadenie - ale podarilo sa    ...s radosťou konštatujem, že žiadne hádzanie sa nedostavilo presne ako som aj očakával - proste pri presnom opracovaní a osadení na stred to hádzať ani nemôže, tak to nehádže    ...ďalšie novinky nájdete v sekcii môj offroad   _________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...   

|  
			| Ned, 22.04.2007, 22:27 | 

|  
		|  |  
			| PEŤO OFFROAD Expert 
   | Rudi píše: Chlapi čo poviete na toto,ešte to nemám odskúšané v akej kvalite to bude ale bude to Dural a cena by mala byť za 3cm:5500Sk.Uvidím aké bude spracovanie dám vedieť. Rudi ako tie podlozky? odskusane ? By som aj zobral

|  
			| Pon, 23.04.2007, 11:10 | 

|  
		|  |  
			| Rudi Mitsubishi Man 
   | PACO píše: Rudi píše: Chlapi čo poviete na toto,ešte to nemám odskúšané v akej kvalite to bude ale bude to Dural a cena by mala byť za 3cm:5500Sk.Uvidím aké bude spracovanie dám vedieť. Rudi ako tie podlozky? odskusane ? By som aj zobralOdskúšané a veľká spokojnosť.    Ozvi sa,cez PM!_________________
 Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!

|  
			| Pon, 23.04.2007, 14:58 | 

|  
		|  |  
			| PEŤO OFFROAD Expert 
   | Rudi píše: PACO píše: Rudi píše: Chlapi čo poviete na toto,ešte to nemám odskúšané v akej kvalite to bude ale bude to Dural a cena by mala byť za 3cm:5500Sk.Uvidím aké bude spracovanie dám vedieť. Rudi ako tie podlozky? odskusane ? By som aj zobralOdskúšané a veľká spokojnosť.    Ozvi sa,cez PM!rudi neviem preco ale nejde mi pisanie sukromnych sprav tak ked to nieje problem posli mi telefon

|  
			| Pon, 23.04.2007, 17:14 | 

|  
		|  |  
			| Rudi Mitsubishi Man 
   | OK máš to tam v PM.  _________________
 Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!

|  
			| Pon, 23.04.2007, 18:21 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre