|  | 
	| Hľadať  • Registrovať • 
		FAQ •
		Anjeli •
		Pravidlá •
		Rapid Link

• Prihlásenie | 
	| Dnes je sobota 1. novembra 2025, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 2 ] |  |   Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D (V60) 

| Autor | Správa |  
			| Michal.K Učeň 
   | Ako nový vlastník mám pár (možno debilných) otázok, tak poprosím o zhovievavosť:
 1.  Displej - to fakt tak odchádzajú? Dá sa s tým niečo robiť, prípadne koľko stojí nový / jazdený?

2. Kontrolka hladiny oleja  - občas sa rozsvieti oranžová kontrolka hladiny mot. oleja, ktorá svieti ale tak 30 s. a potom zhasne a už sa počas tej istej jazdy nerozsvieti. Pamätám si matne, toto som občas pozoroval aj na vtedy služobnom Pajere a že som to "nemal riešiť"...
 => čo to môže byť, čidlo, kabeláž?

3. Diagnostika - čím sa to diagnostikuje Mitsubishi? Sú na to špeciálne mašiny, či pôjde to aj napríklad všeobecnou mašinou Bosch KTS?

4. Nemá niekto na predaj veci na takéto Pajero?
 - krytka okolo ľavej hmlovky
 - zadné pravé dolné svetlo (alebo aj oboje),
 - zadná opierka prípadne 2
 - centrálny displej
 - nezlomenú anténu
 - prípadne šedé plastové lišty nárazníka a lemov blatníkov, ktoré by nebolo treba lakovať.

|  
			| Pon, 28.11.2011, 10:54 | 

|  
		|  |  
			| ado Čumil 
   | skus pozriet nemecky alebo anglicky ebay tam najdes display ale je to dost drahe mne to tiez neukazuje hodiny ale neriesim to a antenu som kupil nahradu na www.sega.sk  cena aj postovnym bola okolo 10 euro len to musis cele demontovat podblatnikom mas motorcek musis to rozobrat a dat tam tu novu trochu babracka ale funguje to ako ma a za 10 euro parada

|  
			| Str, 14.12.2011, 12:15 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 2 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre