|  | 
	| Hľadať  • Registrovať • 
		FAQ •
		Anjeli •
		Pravidlá •
		Rapid Link

• Prihlásenie | 
	| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 2 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| rege245 Učeň 
   | Ahojte, neviete o niekom na vychode kto ma original diagnostiku na Pajero III rv 2001?
 mam takyto problem...

po odpojeni baterky RJ prevodovky asi stratila adaptacne hodnoty a po preradeni do D alebo R motor zdochne. pocas jazdy su otacky motora cca 550 -600, pretym normalne drzal 1100

viete mi niekto potvrdit ze sa to da spravit originalnou diagnostikou? ma vyznam navstivit origo servis?

tento isty problem som mal po odpojeni baterky asi pred 3 rokmi, vtedy som niekde na nete nasiel postup na "naucenie" RJ, zial ten navod uz nemam (dalsom ho na pajero-club forum, ale to uz nefunguje...), odvtedy mi prevodovka normalne fungovala, az doteraz ked mi zdochla baterka a dal som novu...

|  
			| Pia, 03.06.2016, 21:53 | 

|  
		|  |  
			| rege245 Učeň 
   | tak si odpoviem sam... problem sa po x pokusoch vyriesil sam.... neviem presne cim to bolo, ale zrazu vsetko funguje ako ma, takze uz si dam pozor aby som neodpojil baterku  _________________
 Pajero V80 3.2 DI-D, 2013, 147kW

|  
			| Štv, 30.06.2016, 7:26 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 2 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre