|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 15. marca 2025, meniny má Svetlana a zajtra Boleslav
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Autor |
Správa |
Risoooooooooooooo
Čumil
|
Čaute nám taky problém s prednou br,dou Kolíky namáhanie valčeky bez korózie strmene v poriadku keď zastavíme a chcem sa rozbehnúť tak chvíľku trvá kým sa brzda uvoľní a niekedy ostane úplne zaseknuta musím po nej klesnúť kladivom ale ani to niekedy nepomôže tak isto za mi stalo ze sa brzda zablokovala bez toho aby aom stlačil silno pedál robimi to cca odvtedy ako som zapojil ABS senzor preto,e som jazdil asi 2 roky bez toho môže tam byt nejaký jednosmerný ventil zlý alebo niečo? Ďakujem a tak isto keď som to mal rozobratý strmene tak valčeky nešli zatlačiť musel som povoliť odvzdusnovak
|
Str, 05.03.2025, 14:53 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2153 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Pravdepodobne chyba v ABS module. Keď Ti to ostane zaseknuté, tak skús povoliť trubku na strane pri ABS, či to uvoľní. Pripadne skús prefúknuť brzdovú hadicu.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Str, 05.03.2025, 20:14 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|