Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 0:24
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 
 Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D (V60) 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ako nový vlastník mám pár (možno debilných) otázok, tak poprosím o zhovievavosť:

1. Displej - to fakt tak odchádzajú? Dá sa s tým niečo robiť, prípadne koľko stojí nový / jazdený?

2. Kontrolka hladiny oleja - občas sa rozsvieti oranžová kontrolka hladiny mot. oleja, ktorá svieti ale tak 30 s. a potom zhasne a už sa počas tej istej jazdy nerozsvieti. Pamätám si matne, toto som občas pozoroval aj na vtedy služobnom Pajere a že som to "nemal riešiť"...
=> čo to môže byť, čidlo, kabeláž?

3. Diagnostika - čím sa to diagnostikuje Mitsubishi? Sú na to špeciálne mašiny, či pôjde to aj napríklad všeobecnou mašinou Bosch KTS?

4. Nemá niekto na predaj veci na takéto Pajero?
- krytka okolo ľavej hmlovky
- zadné pravé dolné svetlo (alebo aj oboje),
- zadná opierka prípadne 2
- centrálny displej
- nezlomenú anténu
- prípadne šedé plastové lišty nárazníka a lemov blatníkov, ktoré by nebolo treba lakovať.

Pon, 28.11.2011, 10:54
Čumil

Odpoveď s citáciou
skus pozriet nemecky alebo anglicky ebay tam najdes display ale je to dost drahe mne to tiez neukazuje hodiny ale neriesim to a antenu som kupil nahradu na www.sega.sk cena aj postovnym bola okolo 10 euro len to musis cele demontovat podblatnikom mas motorcek musis to rozobrat a dat tam tu novu trochu babracka ale funguje to ako ma a za 10 euro parada

Str, 14.12.2011, 12:15
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 2 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný