Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

PEŤO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk

| 

Klobuk dolu moj stary kamarat     je to delikateska  

| 

| Pia, 16.11.2007, 22:19 | 

| 

| 

| 

MARTINO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3141 Bydlisko: VYCHOD PO

| 

Tak toto nema chybu, Rudi parada    ale skutočna realita bola určite dlhšia ako len 3 minuty ,takže klobuk dolu     

_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom.   ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

| 

| Sob, 17.11.2007, 0:06 | 

| 

| 

| 

Rudi 
				Mitsubishi Man 

Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov

| 

Ďakujem Vám pekne, musím neskromne priznať že sám mám s toho radosť.Veľa vecí sa mi pritom vybavilo.Tá eufória a stres    .Myslím že to bolo zatiaľ moje najkrajšie off obdobie doteraz,plánovanie a chystanie sa na Tisovec.Janko pamätáš aký som bol s toho v Tisovci vystresovaný,stále si sa mi smial nech sa upokojím.No proste začiatky sú ťažké ale krásne.Tým nechcem povedať že som nejaký starý off roaďák.Zachvíľu je tu zas Tisovec(dúfam) a my sa budeme zas chystať a plánovať kolónu    .Proste paráda už sa teším.Tak ešte raz dík za pochvalu a už sa teším že sa všetci v Tisovci stretneme.Tento rok by to malo byť už veselšie,predsa sa už niektorý poznáme viac.A potom urobím druhý,tretí atď. diel.
 Martino:Máš pravdu 3 minúty to netrvalo ale aj tak to bol šprint na veľmi krátkej trati.    

_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch! 

| 

| Sob, 17.11.2007, 0:17 | 

| 

| 

| 

Rudi 
				Mitsubishi Man 

Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov

| 

masurko píše: :shock:  rudi tak ty si okrem vyhradneho dovozcu misakow aj reziser ???      fakt dobre videjko     a vela stastia nech s toho vykuzlis nieco     
masurko nejeduj:JÁ NIE SOM ŽIADNY VÝHRADNÝ DOVOZCA MYŠIAKOV!    

_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
 Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch! 

| 

| Sob, 17.11.2007, 0:19 | 

| 

| 

| 

DanoDEF 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE

| 

Rudi píše: ...Janko pamätáš aký som bol s toho v Tisovci vystresovaný,stále si sa mi smial nech sa upokojím.No proste začiatky sú ťažké ale krásne.

...ale nakonies si ho zvladol...aj ked ti volaco aspon v prologu chybalo na aute.      

_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem. 

| 

| Sob, 17.11.2007, 11:35 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

Rudi píše:  ...Tá eufória a stres... ...Myslím že to bolo zatiaľ moje najkrajšie off obdobie doteraz,plánovanie a chystanie sa na Tisovec...
  ...Janko pamätáš aký som bol s toho v Tisovci vystresovaný,stále si sa mi smial nech sa upokojím....   
ejveru pamätám ako dnes; a pravdu Ti poviem, vypadal si ako zamilovaný - šťastný aj nešťastný súčasne
 teším sa s tebou, Rudi     

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Sob, 17.11.2007, 19:24 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|