Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 21:06
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevok: 1 ] 
 Y60 2,8 hrkot z pod auta 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Nazdarek, chcem sa spytat na dve veci ktore ma trapia :) obidve su typu rezonancia pod autom:

1. na volnobehu, len pri zohriatom aute. klepot z okolia - mozno priamo z prevodovky, ktory je len na volnobeznych otackach a za studena sa neprejavuje. tiez to nerobi vtedy, ked je auto naklonene do pravej strany alebo predne kolesa vyssie ako zadne. Chcel som sa pozriet tak som vysiel na schody a vtedy to nerobilo ako na slaktrafenie :-D skusal som pritlacat vsetko mozne naspodu auta, na nic som neprisiel. Ked pridam otacky okamzite to prestane. som z toho na kapky. zatial som to vyriesil rucnym plynom 8-)

2. mozno suvisi s 1. vyrazne strpanie presne medzi 900 a 1000 otackami, skusal som to na kazdom prevodovom stupni (mimo neutralu - tam to nerobi) a toto je nezavisle od zohriatia auta, je to taky mechanicky zvuk...

pozajtra s tym chcem ist na zdvihak, ale chcem od vas nejake napady, co mam skontrolovat, som tu novy ;-)

Pon, 10.09.2012, 20:08
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevok: 1 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný