|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Uprava vykonu cerpadla nissan patrol Y60
Autor |
Správa |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
PeterSSS píše: A nechceš tam dať radšej cooler z pajera,mám na predaj,mám aj nejaký náfuk na kapotu. Maš k tomu aj vetrák elektricky? a cena?
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Štv, 06.04.2017, 14:07 |
|
 |
PeterSSS
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 28.09.2008, 12:04 Príspevky: 144 Bydlisko: Púchov
|
Ano je aj vetrák,Portugalci to dávali na y60,skús hladať na googli ako vyzerá,neviem sem dať odkaz alebo fotku(zložité forum) mám aj nejaký držiak riešil som to na y 60tku a je aj prisposobený,prevarený(musel by si si doladiť,neni to dorobené) cena 40e
_________________ Patrol+Simex !!!!
|
Štv, 06.04.2017, 19:38 |
|
 |
PeterSSS
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 28.09.2008, 12:04 Príspevky: 144 Bydlisko: Púchov
|
a mám aj nejaké náfuky, nechce sa my to tu prerabať tie fotky čo mám katasrofa forrum,pošlem ti inde foto ak by si chcel,jeden je tuningový original laminat alebo druhý asi hyuindai tuscon straší typ
_________________ Patrol+Simex !!!!
|
Štv, 06.04.2017, 19:45 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|