Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Caute.Prestal mi trubit zo dna na den.Vymenil som trubu za funkcnu.Aj ta vymontovana fungovala.Premeral relatko,z relatka do truby vsetko ide.Na volante kable hluche.Mam dojem ze volant spina - ale po relatko nenamerane.Na relatku by mal byt + ale nenamerane.Poistky v pravom stlpiku dobre.Odkial sa na relatko dostava +?Vedel by mi niekto poradit ktora z poistiek je na trubu?Alebo najlepsie kde hladat problem?Za rady dakujem.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Ned, 02.02.2020, 18:52 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Takže si pomeral aj to, či spína volant? Relé na trúbu je ,ak sa nemýlim, pod kapotu v plechovom kryte pri baterke. A tam na prípojke + akumulátora je ešte pár poistiek. V patrole som sa už dlho nehrabal , ale skús pohľadať tam.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 02.02.2020, 22:50 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Tunki píše: A tam na prípojke + akumulátora je ešte pár poistiek.. Volant mam rozobrany a tam problem nie je.Ale do volantu nejde ani +,ani -.Nic som nenameral.Aj relatko je dobre.Ale nemam do relatka ani +,ani -.Praveze hladam este neake poistky o ktorych neviem.Skusim ich pohladat.
|
Ned, 02.02.2020, 23:24 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Ale Y61 neni veľmi čo hľadať. AUTO nevyžaduje množstvo poistiek.  V kabíne je zmes poistiak pri spolujazdcovej nohe. A pod kapotou sú poistky len okolo + prípojky Akumulátora číslo1. Ak nemáš aj 2. Ešte by mohol byť problém v meraní poruchy. Meraj radšej so žiarovkou. (Káblik so žiarovkou.)
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 02.02.2020, 23:50 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Tunki píše: Ale Y61 neni veľmi čo hľadať. Mam Y 60 a ta ma inu aj ked podobnu elektriku.Pri baterke je len relatko na trubu ale na fore cz som nasiel poistkovu skrinu co je pri spolujazdcovych nohach a tam ma byt aj poistka na horn.Ja tam mam prazdne miesto bez poistky.Podla mojej schemy na dekly tam poistka nema byt  Zajtra tam neaku poistku vrazim ale je mi to cudne.Poistku som odtial nevyberal a vzdy tam boli 2 prazdne miesta neobsadene poistkou 
|
Pia, 07.02.2020, 20:05 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Tak ani po case som na to neprisiel.Na relatku som stale nemal +.Tak som ho napojil od baterky cez poistku co mam na zasuvky a troubi to.
|
Uto, 10.03.2020, 20:18 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|