|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Aussie locker alebo alternativy
Autor |
Správa |
smeyko
Čumil
Registrovaný: Sob, 29.07.2017, 9:24 Príspevky: 4 Bydlisko: Tvrdošín
|
Zdravim, skusal niekto namontovat na PATROL Y61 prednu uzavierku typu aussie locker/lokka? Motor 3.0D 116kW 2001 35"Silverstone R15 Kde by sa dala poriesit a za aku cenu? Dakujem za odpovede.
_________________ Čím lepšie auto, tým ďalej musí prísť pomoc... NISSAN PATROL WAGON Y61 3.0D, 35” Silverstone, hilift, CB, Warn, OME 3"
|
Ned, 08.07.2018, 2:50 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Ak ti to pomoze,ja mam od matosku zo vsetina,ale na 160ke.Myslim,ze je to najlepsia alternativa,lebo servis skoro pod nosom a cena myslim dobra.Drzi mi to asi ....moc rokov,aj ked patrol vecsinou uz len drieme a pomaly hnije.Ale mam od neho aj na are a tam tiez drzi.Akurat mu musis doniest kos a on to tam namontuje,aby si mal zaruku.Na are som to uz montoval sam.Bolo treba trocha liznut podlozky,ale to nebol problem.
|
Ned, 08.07.2018, 11:00 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|