|  | 
	| Hľadať  • Registrovať • 
		FAQ •
		Anjeli •
		Pravidlá •
		Rapid Link

• Prihlásenie | 
	| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| karel1980 Začínajúci koumák 
   | Tak ma čaká výmena komplet všetkých čapov na terrane a potrebujem poradiť akú značku čapov tam mám dať.  Ja plánujem čapy ramien moog.  Čo by ste mi odporučili.  Je to dobrá značka?  Ďakujem. 

|  
			| Str, 12.03.2014, 13:59 | 

|  
		|  |  
			| mito.al Koumák 
   | moog je super.... neni čo riešiť .... ak ich zoženieš.
 S mojím boli problemy každy jeden som musel doniesť na pult lebo mi nesedeli. Mal som problem s katalogmi, iné dlžky kuželov, závitov iné uhly kuželov. Objednávali sme to aj na 3x kym prišlo čo sme hladali. Nakoniec som to poskladal z delphi, japan part a už ani neviem čoho... ale zatial čo som vymenil tak drží.....

TAkže odporučam vymontovať dobre pomerať a potom objednavať ... teda aspon na moj nissan to platí. Alebo podla vin

|  
			| Pia, 14.03.2014, 16:37 | 

|  
		|  |  
   | Si ma moc nepotešil.  Čapy dolných ramien mám kúpené už asi mesiac.  Kúpil som ich v akcii za dobrú cenu tak dúfam že budú tie správne.  Chystám sa to meniť všetko začiatkom apríla. 

|  
			| Pia, 14.03.2014, 19:03 | 

|  
		|  |  
			| mito.al Koumák 
   | kôli tomu mi zostala jedna tyčka riadenia... bol som chorý potom som mal školu a ked som po mesiaci zistil že su na nej male kužele už mi ju nechceli vyreklamovať....   tiež som sa nechal zlákať na dobrú cenu a tak som zobral od iného dodávatela .....  no jo nemohol som tušiť že je to hňup... Na mojho pick upa pasuje vela vecí z terana 1 ....  už mam aj poznačený ktorý rok a motor    .... Ale z bežného katalogu problem..   Snád budeš mať vačšie štastie... ja mam zrovna rok kedy sa prechádzalo z D21 na D22 a niečo už do neho tlačili z nového a niečo ešte starého  a iné zase z terana .... šilenosť_________________
 Nissan DoubleCab 2,5D 205/80 R16

|  
			| Sob, 15.03.2014, 0:37 | 

|  
		|  |  
   | Tak nakonec som mal aj ja rovnaký problém ako ty. Tie čapy dolných ramien mi nepasovali ale naštastie mi ich v predajni zobrali naspeť aj po dvoch mesiacoch. Zrejme boli na jednotkové terrano. Takže ak sa to niekto chystá meniť nech si dá pri kúpe pozor. Sú dva druhy, rozdiel v dlžke je asi 1 cm. 

|  
			| Pia, 04.04.2014, 9:11 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre