Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána
Velkost pneu na Terrano 2
Autor |
Správa |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
filias píše: Vraj pri torzkách existuje len prvovýroba a v Nissane pýtajú za jednu 300 € .... Ale no. To "vraj" povedal kto? Samozrejme ze existuje aj druhovyroba a dokonca silnejsia ako origo. Staci pohladat tu na fore, alebo google. A za 300 mozes mat aj obidve.... Kde ich maju ti nemozem povedat, lebo tu nesmieme robit reklamu, ale staci trochu porozmyslat.... V kazdom pripade podlozky a ani mensie ET nedavaj, lebo budu suchat este viac.
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Ned, 07.09.2014, 19:42 |
|
 |
filias
Učeň
Registrovaný: Str, 30.07.2014, 18:18 Príspevky: 83 Bydlisko: Zvolen / Banská Bystrica
|
Díky za tip . No ja som obvolal hádam všetkých officiálnych predajcov náhradných dielov a nik mi to nevedel nájsť , že vraj len prvovýroba . Nedá sa ani cez súkromnú správu ??? Díky
_________________ Nissan Terrano II 2.7 TDi , BF Goodrich A/T 31/10,5/15 ;
"Život je boj ,tak sa tu všetci pozabíjajte a ja by som s dovolením prešiel" ...
|
Ned, 07.09.2014, 20:04 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
Da sa aj cez SS, mas to tam. Ale vsetko co potrebujes mas tri riadky nad svojim poslednym prispevkom...
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Ned, 07.09.2014, 20:25 |
|
 |
filias
Učeň
Registrovaný: Str, 30.07.2014, 18:18 Príspevky: 83 Bydlisko: Zvolen / Banská Bystrica
|
Včera som zistil , že po dvoch dňoch po výmene torziek auto padlo na jednu stranu . Torzky mi včera kámoš došteloval a trošku sa zodvihol predok a už je všetko OK ....
_________________ Nissan Terrano II 2.7 TDi , BF Goodrich A/T 31/10,5/15 ;
"Život je boj ,tak sa tu všetci pozabíjajte a ja by som s dovolením prešiel" ...
|
Str, 10.09.2014, 22:45 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|