| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| Jando Učeň 
   | Ahojte, som čerstvý držiteľ dlhého Terrana II, r.2001, mám taký problém s vnútorným osvetlením. Keď dám vypínač do stredovej polohy, aby sa zaplo svetlo pri otvorení dverí, všetko funguje tak ako má. Problém sa prejaví až keď sa pohnem a idem, svetlo sa začne náhodne rozsvecovať a zhasínať. Stačí pritom aby som išiel na 1-ke po rovnej ceste a už to začne blikať. Predpokladám že asi niektorý spínač dverí blbne, len neviem ako najjednoduchšie zistiť ktorý spínač. Viete poradiť? Ďakujem 

|  
			| Pon, 19.01.2015, 12:30 | 

|  
		|  |  
			| bull4x4 OFFROAD Expert 
   | ja som to hladat velmi jednoducho, ale pomohlo
 pri jednych otvorenych dverach som pomykaval s kazdym spinacom a nasiel som - ten soferov, alebo pozri este ci nie su dotrhane
 _________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60  TD 4,2T , Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon 

|  
			| Pon, 19.01.2015, 13:49 | 

|  
		|  |  
			| filias Učeň 
   | jj 
 mám ten istý problém ...

hľadal som problém presne ako píše BULL .
 chyba v spínači šoférových dverí ...

"Život je boj  ,tak sa tu všetci pozabíjajte a ja by som s dovolením prešiel" ...

|  
			| Pon, 19.01.2015, 15:24 | 

|  
		|  |  
			| Karbik1 Učeň 
   | Chlapi ja ma zas taký to problem s interiérovým osvetlením. Poloha prepínač vpravo  svetlo svieti, poloha stred svetlo nesvieti, poloha vľavo svetlo svieti.  Svetlo v batožinovom priestore svieti stále " vybral som žiarovku" . poloha kľúča neovplyvní svietenie         . Čo s tým?

|  
			| Pia, 11.02.2022, 14:59 | 

|  
		|  |  
			| Karbik1 Učeň 
   | Tak konečne som sa dopracoval k oprave. Vymenil som celu poistkovú skrinku vrátane TIME-CONT a všetko funguje ako má  ( cena 40 €)    

|  
			| Uto, 19.09.2023, 14:44 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre