Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 02.05.2025, 15:16
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 Výmena čapov 
Autor Správa
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Tak ma čaká výmena komplet všetkých čapov na terrane a potrebujem poradiť akú značku čapov tam mám dať. Ja plánujem čapy ramien moog. Čo by ste mi odporučili. Je to dobrá značka? Ďakujem.

Str, 12.03.2014, 13:59
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
moog je super.... neni čo riešiť .... ak ich zoženieš.

S mojím boli problemy každy jeden som musel doniesť na pult lebo mi nesedeli. Mal som problem s katalogmi, iné dlžky kuželov, závitov iné uhly kuželov. Objednávali sme to aj na 3x kym prišlo čo sme hladali. Nakoniec som to poskladal z delphi, japan part a už ani neviem čoho... ale zatial čo som vymenil tak drží.....

TAkže odporučam vymontovať dobre pomerať a potom objednavať ... teda aspon na moj nissan to platí. Alebo podla vin

Pia, 14.03.2014, 16:37
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Si ma moc nepotešil. Čapy dolných ramien mám kúpené už asi mesiac. Kúpil som ich v akcii za dobrú cenu tak dúfam že budú tie správne. Chystám sa to meniť všetko začiatkom apríla.

Pia, 14.03.2014, 19:03
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
kôli tomu mi zostala jedna tyčka riadenia... bol som chorý potom som mal školu a ked som po mesiaci zistil že su na nej male kužele už mi ju nechceli vyreklamovať.... tiež som sa nechal zlákať na dobrú cenu a tak som zobral od iného dodávatela ..... no jo nemohol som tušiť že je to hňup...

Na mojho pick upa pasuje vela vecí z terana 1 .... už mam aj poznačený ktorý rok a motor :D .... Ale z bežného katalogu problem..

Snád budeš mať vačšie štastie... ja mam zrovna rok kedy sa prechádzalo z D21 na D22 a niečo už do neho tlačili z nového a niečo ešte starého a iné zase z terana .... šilenosť

Sob, 15.03.2014, 0:37
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Tak nakonec som mal aj ja rovnaký problém ako ty. Tie čapy dolných ramien mi nepasovali ale naštastie mi ich v predajni zobrali naspeť aj po dvoch mesiacoch. Zrejme boli na jednotkové terrano. Takže ak sa to niekto chystá meniť nech si dá pri kúpe pozor. Sú dva druhy, rozdiel v dlžke je asi 1 cm.

Pia, 04.04.2014, 9:11
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný