|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Navara d22- hromadenie vody v expanzke
Autor |
Správa |
erikozo
Čumil
|
Ahojte. Chcem sa spytat mali ste niekto takyto problem? Menil som hlavu a ked dlhsie jazdim ked ma motor vacsi zaber tak sa mi vrati voda do expanzky skoro po vrch a vytlaci sa nieco cez to viecki von. Inak teplotu drzi normalne vpolke aj ked ho vytacam netrase nedymi silu ma. Vycko na chladici som menil aj termostat rozmyslam ci nemoze byt prasklinka v bloku motora ked hlava je nova
|
Ned, 09.03.2025, 8:56 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2155 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Najskôr by som odmeral CO2 vo vode (predávajú sa na to pásiky za pár €) a z toho budeš múdrejší. Ak tam CO2 bude, tak môžeš rozoberať motor. Hlavu by som dal otlakovať, tak ci tak ku budeš musieť zrovnať ak ju budeš chcieť dávať naspäť na motor.
Prípadne, skús natlakovať chladiaci systém cez adaptér na chladiči a možno niekde niečo objavíš.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Ned, 09.03.2025, 10:54 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
....Ahojte. Chcem sa spytat mali ste niekto takyto problem?.....
Ano, presne podľa popisu, ale nie Navara ale iný diesel, V6. V tvojom prípade nemusí byť hlava ale mohlo podfúknuť tesnenie. Pokiaľ ti to nerobilo pred menením hlavy, tak blok to nebude. Tak ako písal Luther, treba testnúť co.
|
Ned, 09.03.2025, 19:51 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|