|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
LC 120 pri zimnom štarte svieti kontrolka motora
Autor |
Správa |
Patrick
Čumil
|
Zdravím. Mam LC 120 r.v 2004 120 kw ktorá mi hlási pri zimnom štarte poruchu motora. Ked som to dal na takú univerzálnu diagnostiku tak to vypísalo že porucha palivového čerpadla. Myslím si že sprievodným signálom je aj ostrý zvuk motora pri nízkych otáčkach. Zaujímavé je že po zohriati motora, vypnutí a opätovnom naštartovaní kontrolka zhasne a motor ide bez problémov. Prosím o radu čo s tým môže byť ak máte skúsenosti. Ďakujem
|
Štv, 02.06.2016, 19:42 |
|
 |
StanToy
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 26.11.2011, 17:57 Príspevky: 556 Bydlisko: Cinobaňa
|
Neviem či ti pomôžem, no mne už Toyota týždeň horšie štartuje a včera mi už začala svietiť aj kontrolka motora. Ráno som bol u suseda na diagnostike a vypísalo chybu P1228 - diagnostika DELPHI. Vygooglil som to, že sú zlé SCV ventily na čerpadle.
_________________Toyota LC KDJ 125, motorová + ručná píla, sekera, BFG M/T KM2, navijak 5,4t, šnorchel, OME+5cm, ARB uzávierky = predná + zadná. http://www.youtube.com/user/StanoffroadStano
|
Uto, 07.06.2016, 9:42 |
|
 |
TONO B
Učeň
Registrovaný: Ned, 07.06.2009, 21:47 Príspevky: 27 Bydlisko: Brezno
|
Skús žhaviče to je najlacnejšia alternatíva, keď pri studenom štarte a potom SCV ventily a nakoniec vstreky u mňa bol problém v žhavičoch. A samozrejme nový naftový filter a prečistiť palivový systém. Daj vedieť výsledok pátrania
_________________ Suzuki Vitara 2,0 HDI, Toyota Landcruiser 120
|
Uto, 06.09.2016, 16:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|