Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Toyota LC80, 4,2TD, 24V - klepot z motora
Autor |
Správa |
romantoyota
Učeň
Registrovaný: Pon, 09.02.2009, 22:55 Príspevky: 64 Bydlisko: bratislava
|
vedeli by ste mi odporucit niekoho ( BA, okolie ), kto ma s tymito autami skusenost? Problem je v tom, ze za studena nieco v motore klepe. Ono to trosku klepe aj po zahriati, ale uz nie tak vyrazne. Mozno by bolo dobre skontrolovat vstreky, nadstavit ventily..neviem, nevyznam sa. Proste niekoho, kto by sa na to vedel pozriet, poradit, popripade spravit..
Dik.
_________________ LC 80, zatial v serii
|
Pia, 03.02.2012, 21:50 |
|
 |
millos
Učeň
Registrovaný: Ned, 06.02.2011, 13:02 Príspevky: 17 Bydlisko: Žarnovica
|
Ja mám túto mašinu, má 274000km, manual, neklepe nič, trošku bol problém s tryskami, ale u nás som to dal pozrieť známemu, robí len čerpadlá na autách, len staršie, nie common-rail...žhavenie o.k, trysky dal na neviem koľko do ultrazvuku, lebo začali čúrať, a teraz krásne rozprašujú, ešte nastaví čerpadlo, keď sa oteplí a motor je o.k. Ale mne zase prestala ísť uzávierka prenedného diffu, robí to vrrrrrrr pri zábere, sakra práca, zadná pre istotu nejde už 3 mesiace. dnes ma ťahal traktor zo záveja. Musím to dať vyčistiť,premazať,rozobrať, dúfam, že to nebude nič vážnejšie. Ináč, ja na rozumy a súčiastky chodím na www.offroadforum.cz, je tam sekcia toyota 80. Týchto vozov na Slovensku moc nie je.
_________________ Pán Boh povedal: "Ľudia už nebudú chodiť pešo a stvoril Toyotu HDJ80!!!" A diabol Remington 700.
|
Uto, 14.02.2012, 21:34 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|