Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 17.06.2025, 18:19
Dnes je utorok 17. júna 2025, meniny má Adolf a zajtra Vratislav

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 100 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalší
 Hilux - rok 2008 - uzavierka zadku 
Autor Správa
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Toyota použivá pre jednotlive polohy na páke asi vždy rovnaky popis. Mam tu nemecký navod na obsluhu z 89 pre LC 70 a pišu tam presne to iste len tam je ešte poloha N ešte je tam aj tych 8 km medzi H4 a L4 a dokonca že z uzavierkou max do 8 km /h. :wink: Škoda len, že tam nieje rychlosť 165 :-D

PREDAJ NÁPRAV A DIELOV DO NÁPRAV Z UNIMOGU 404

Str, 04.11.2009, 19:50
Profil ICQ
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
Podľa tých pokynov pri preraďovaní tam na 100% máš medzidif. A podľa opisu interiéru asi v najnižšej výbave.

Cize, ak mam medzidif. tak to, co popisujem v prvom prispevku by sa diat nemalo...?

Co sa interieru tyka, tak auto je v "strednej vybave", modelovy rok 2008.... Lepsie to nieje ani v tej najvyssej, je to bieda...

Str, 04.11.2009, 20:30
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To auto je srot!!!!

Dnes som isiel dole kopcom po asvaltke cca 2km, nepravidelne brzdenie do zataciek. Asi po 5 minutach od tohto "zjazdu" som potreboval prudko pribrzdit a ten srot nereagoval, stlacil som pedal na doraz, nesmykoval a ani ABS necvakalo...

Prehriali sa mu brzdy, je toto normalne ???!!! - V Toyote mi zasa povedia, ze to asi tak ma byt :twisted:

Str, 04.11.2009, 22:21
Čumil

Odpoveď s citáciou
MiroZa píše:
Nechcem byť múdry, ale to, čo píšeš, že Ti trhá autom (predpokladám na asfalte) pri zaradenom 4H zodpovedá tomu, že Hilux medzidif nemá.
Pri zaradenom 4H sa zadná uzávierka nedá zapnúť ani v LC a kontrolka bliká. Pri zaradenom 4L sa dá uzavrieť aj zadná uzávierka a kontrolka svieti neprerušovane.
Ahojte ma pravdu ked mas naLC zapnutu redukovanu tak automatycky zopina medzinapravovy diferencial.Zadny nezapnes bude ti blikat.Pri rychlej stvorkolke zapnes aj aj.

Štv, 26.11.2009, 17:41
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tokipo píše:
To auto je srot!!!!

Dnes som isiel dole kopcom po asvaltke cca 2km, nepravidelne brzdenie do zataciek. Asi po 5 minutach od tohto "zjazdu" som potreboval prudko pribrzdit a ten srot nereagoval, stlacil som pedal na doraz, nesmykoval a ani ABS necvakalo...

Prehriali sa mu brzdy, je toto normalne ???!!! - V Toyote mi zasa povedia, ze to asi tak ma byt :twisted:
S toho si nic nerob ze v toyote nic nevedia.Auto ta nauci samo.Ja som dnes zhadzoval prednu hmlovku na mojej stovke bola uz vysipana parabola a presatla mi svietit takze vymenim ziarovku.Odtrhol som srob.Volam do toyoty ze kupim novu hmlovku ze kolko.No hadaj?Skoro som umrel ze215euro.tak som mu hned zlozil.zohnal som novu od kamosa v servise z internetu za 50 euro.A moja stovka vazi 2,5tony a mozem ist pol hodinu s kopca na brzde a ked este zatlacis letis z okna.

Štv, 26.11.2009, 17:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podla mna ten Hilux nema medzidif tak ako jeho starsi bratrickovia. Ja ked zaradim 4kolku na asfalte tiez sa to sprava takto podivne, takze je to v poriadku.
A to s tym brzdenim - mas tam original gumy alebo o 5 cisel vacsie ako maju byt ? Lebo ak mas vacsie tak sa nestazuj a kup si silnejsie berzdy :). Ja mam 33 gumy a moje predne brzdy vyzeraju ako keby som ich podpalil benzinom a nechal dokonale vyhoriet. Dole donovalmi si davam pozor na prehriatie.
Vsetko co mas na aute je presne nadimenzovane na rozmery a parametere suciastok montovanych vo vyrobe , ak zmenis cokolvek mozes si byt isty ze si to vypyta svoju dan niekde inde - nic neurobis beztrestne :)

Moje original gumy su 215/75 R15 a teraz mam 33x10.5xR15 - teda sakra rozdiel.

Pia, 27.11.2009, 8:15
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tokipo: Sledijem tu tie tvoje prispevky a nerozumiem ani jednej. Ale este skorej ti musim napisat ze mam Hiluxa 2,5 aj LC 120 3,Ol aby si si nemyslel ze to co ti napisem mam vycitane niekde z netu ako niktory tu prispievajuci tiez odbornici. No budem strucny.
1: Pokial nemusis nerob nic malou packou. Nie je to sranda lebo posunutim packy do predu zmykas diderak zadnej napravy a ta automaticky na pevnych podkladoch trpi. Toyotaci pisu ze to mas pouzit na mokrej vozovke ja by som povedal ze by tam muselo byt fest vody aby to bolo pouzitelne. Skorej by som povedal ze na snehovej kasi je to super vec. O tom ako pouzivat uzavierku spriahnutu s redukciou ti rad poradim mailom.
2: 2,5l motor je podla mna skvely a do kopca taha ako blazon. Postavil mi cely dom vozil som v nom tvarnice na lazy do strmeho stupania.
3: Podla mna más nejaky divny kus ale budem k tebe uprimny a nehnevaj sa ja toto chapem skorej ako celkom vydarenu anti reklamu. Presvecilo ma o tom tvoje prehlasenie ze brzdy nefungovali. Ked si to zoberies je to blbost pretoze tak primitivne mechanicke brzdy ako ma zadna náprava su overene casom a nema sa tam co pokazit.
Prepac ak som sa ta dotkol. Zazil som aj ja vadne nove auta a riesil som to dosledne vo firme ktora mi dodala taketo auto. Ti si tu opisal tolko problemov ze toto auto je vhodne akurat do srotu. Preco to potom neriesia majitelia? V podstate to auto nie je pojazdne. Asi bude lepsie ked si prestanes snivat.
Uplne na zaver si to zaklincoval prasknutim blokom motora na LC 120.
To myslis vážne????
Mam niekolko tychto aut maju viac rokov ako mi dvaja dokopy ale toto?????
Vsetko co som tu napisal viem ukazat obhajit, previezť každeho len aby som obhajil svoje tvrdenia.
Este raz sa ospravedlnujem ak som ta urazil.
Sorry vsetkym ak som napisal nejake hrubkyi.

Sob, 28.11.2009, 21:19
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marian f píše:
Tokipo: Sledijem tu tie tvoje prispevky a nerozumiem ani jednej. Ale este skorej ti musim napisat ze mam Hiluxa 2,5 aj LC 120 3,Ol aby si si nemyslel ze to co ti napisem mam vycitane niekde z netu ako niktory tu prispievajuci tiez odbornici. No budem strucny.
1: Pokial nemusis nerob nic malou packou. Nie je to sranda lebo posunutim packy do predu zmykas diderak zadnej napravy a ta automaticky na pevnych podkladoch trpi. Toyotaci pisu ze to mas pouzit na mokrej vozovke ja by som povedal ze by tam muselo byt fest vody aby to bolo pouzitelne. Skorej by som povedal ze na snehovej kasi je to super vec. O tom ako pouzivat uzavierku spriahnutu s redukciou ti rad poradim mailom.
2: 2,5l motor je podla mna skvely a do kopca taha ako blazon. Postavil mi cely dom vozil som v nom tvarnice na lazy do strmeho stupania.
3: Podla mna más nejaky divny kus ale budem k tebe uprimny a nehnevaj sa ja toto chapem skorej ako celkom vydarenu anti reklamu. Presvecilo ma o tom tvoje prehlasenie ze brzdy nefungovali. Ked si to zoberies je to blbost pretoze tak primitivne mechanicke brzdy ako ma zadna náprava su overene casom a nema sa tam co pokazit.
Prepac ak som sa ta dotkol. Zazil som aj ja vadne nove auta a riesil som to dosledne vo firme ktora mi dodala taketo auto. Ti si tu opisal tolko problemov ze toto auto je vhodne akurat do srotu. Preco to potom neriesia majitelia? V podstate to auto nie je pojazdne. Asi bude lepsie ked si prestanes snivat.
Uplne na zaver si to zaklincoval prasknutim blokom motora na LC 120.
To myslis vážne????

Mam niekolko tychto aut maju viac rokov ako mi dvaja dokopy ale toto?????
Vsetko co som tu napisal viem ukazat obhajit, previezť každeho len aby som obhajil svoje tvrdenia.
Este raz sa ospravedlnujem ak som ta urazil.
Sorry vsetkym ak som napisal nejake hrubkyi.

je tam vada z fabriky :smt039

všem nepřátelům země České hlavy dolů

Ned, 13.12.2009, 19:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
TOYOTA je asfaltovy kovboj a nie auto na robotu...mozno starsie boli lepsie, ale tie uz zhnili...a nove su len image...Piece of crapp.

Napriek tomu maju stale svojich skalnych. :-)

Ned, 13.12.2009, 20:43
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
laci73 píše:
TOYOTA je asfaltovy kovboj a nie auto na robotu...mozno starsie boli lepsie, ale tie uz zhnili...a nove su len image...Piece of crapp.

Napriek tomu maju stale svojich skalnych. :-)

když to říkáš tak asi jo , já tomu moc nerozumím :shock:

Ned, 13.12.2009, 21:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marian f píše:
........ble-ble-ble......... posunutim packy do predu zmykas diderak zadnej napravy a......ble-ble-ble

Tomu zase nerozumim ja.
Obrázok

Ned, 13.12.2009, 23:14
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
shaman píše:
marian f píše:
........ble-ble-ble......... posunutim packy do predu zmykas diderak zadnej napravy a......ble-ble-ble

Tomu zase nerozumim ja.
Obrázok

no to se ti nedivim to k tý špéře má asi nějaký táhlo ne ? :-D pákou do předu dává mezinápravu ty mudrci ( marian f) :roll: píšeš že cokoliv z toho cos vypotil vobhájíš tak mi prosímtě tu páku co zavírá zadní uzávěrku vyfoť ,něco podobnýho sháním páč mi odcházej ovládací motorky. ale mám strach abych nebyl zklamanej :?

Pon, 14.12.2009, 0:01
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
samé bludy. ešte že tomu nerozumiem,aj ja chcem páčku. Bratia z česka sa velmi musia čudovať,čo za Toyoty sa to v SK pohybujú :-D :-D :-D .

Pon, 14.12.2009, 16:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
For je v tom, ze ja to tak opravdu a dosolova mam!

..ale myslim, ze jsem jedinej.
;-)

Obrázok

Obrázok

Uto, 15.12.2009, 21:48
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Shamane lepšie čarovať nešlo? to prichytenie binderkami mi je dosť proti srsti. Nepod.. ale nereže mi to. A jediné čo dávam 1 je manuálne lanko, zatiahneš a je, blbuvzdorné a malo pojebabratelné.

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Uto, 15.12.2009, 22:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 100 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný