|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
Slavo
Učeň
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:21 Príspevky: 93 Bydlisko: Niekde pri Leviciach
|
má niekto tieto: MAXTEL MFL 9374 - diaľkový širokožiarič xenon
dopredu na nárazník by sa my hodili  , až na tú cenu 11 500 sk
http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... ucts_id=91
Lebo ako som tak prehliadal web okrem helli a tohot som toho veľa nenašiel, kde hladať?
Váš názor:
|
Pia, 24.11.2006, 22:19 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Slavo píše: má niekto tieto: MAXTEL MFL 9374 - diaľkový širokožiarič xenon dopredu na nárazník by sa my hodili  , až na tú cenu 11 500 sk http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... ucts_id=91Lebo ako som tak prehliadal web okrem helli a tohot som toho veľa nenašiel, kde hladať? Váš názor:
Urcite dobra volba...nebit problemu s uchytenim (potrebujem uchytenie vo vodorovnej rovine) tak uz podobnym xenonom od maxtelu disponujem. V porovnani s hella je cena priaznivejsia.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pia, 24.11.2006, 22:24 |
|
 |
Xader
|
Cena je super , aj tie svetla vyzeraju dobre
JA som moje helly kupoval tusim za 9tisic a stale slapu ako hodinky a to ich v noci dost casto pouzivam. normalne halogenky sa na to ani zdaleka nechytaju.
|
Pia, 24.11.2006, 23:33 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
.... o výkone HID (xenonov) nepochybujem .... ale vzhladom k ešte stále nehoráznej cene tohože radšej nahrádzam kvalitu kvantitou 
|
Sob, 25.11.2006, 18:35 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Martin 4 píše: .... o výkone HID (xenonov) nepochybujem .... ale vzhladom k ešte stále nehoráznej cene tohože radšej nahrádzam kvalitu kvantitou 
- ano, ano, súhlasímmm!!! mám rád kvalitku, ale nie za každú cenu...inak tie svetielka sú vysoko estetické...ale šlak by ma trafil, keby som miesto nich našiel rýchlou neodbornou demontážou dlhoprstého holý dochniapaný nárazník...čo pri mojom parkovaní kdekade po lesoch skôr či neskôr možno čakať...len bacha, dlhoprstí, ak parkujem v lese, väčšinou mám so sebou optiku so zameriavacím krížom 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Sob, 25.11.2006, 19:39 |
|
 |
Xader
|
Jano JP píše: väčšinou mám so sebou optiku so zameriavacím krížom 
 ak to nejaky cital , tak si da urcite pozor
Ale vacsina z nich si rozmysli siahnut na nejaky offroad.Ved polovnici vozia casto plny kufor pif-paf a aj nejakeho zubateho 4x4pomocnika 
|
Sob, 25.11.2006, 20:27 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|