Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 08.07.2025, 20:57
Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Ďalší
 dialkove a ine 
Autor Správa
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...všetko čo má E v koliesku je legálne. Aj modré osramy, aj modré filipsy, dokonca aj modré Wesemy (a to je teda fest jak päsť na oko )

Mám všetky svetlá modré alebo s modrými žiarovkami a nesťažzjem sa...

Štv, 21.12.2006, 23:22
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som bol zatiaľ najviac spokojný so SuperBlue od Thungsramu. Vydržali síce menej - asi pol roka, ale mal som čisté biele svetlo a aj zadažďa to bolo super. Podstatne lepšie ako napr. Megalight a pod.

Pia, 22.12.2006, 10:09
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KOŤO píše:
Ja som bol zatiaľ najviac spokojný so SuperBlue od Thungsramu. Vydržali síce menej - asi pol roka, ale mal som čisté biele svetlo a aj zadažďa to bolo super. Podstatne lepšie ako napr. Megalight a pod.

A preco neskusis si to prerobit na XENON ???

Pia, 22.12.2006, 10:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dá sa to prerobiť,len to svetlo musí mať číre sklo,inak to svieti pekne na hovno a ešte to aj oslnuje oproti idúcich vodičov.Aj také veci robí ten kamoš

Pia, 22.12.2006, 13:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
Dá sa to prerobiť,len to svetlo musí mať číre sklo,inak to svieti pekne na hovno a ešte to aj oslnuje oproti idúcich vodičov.Aj také veci robí ten kamoš

A mas s tym osobnu skusenost ??? ked pises take veci.

Pia, 22.12.2006, 13:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jasné,ja som tie svetlá zdemontoval a montoval po prerobení...ale to nie je všetko,aj policajti za to je... Fakt to na hovno svieti,pokial to nemá číre sklo.Najlepšie to bolo vidieť na Favorite,ked sme mu to namontovali do origoš svetla a potom sme sklo vymenili za číre plexisklo-inak to boli bixenony...

Pia, 22.12.2006, 14:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a ešte to origo sklo má na sebe nejaku kresbu,aby to svietilo tak ako má,lenže xenon je čočka ktora už je nato vyrobená a tak to nerobí dobrotu.Ja som sa s ním potom nepohodol,lebo chcel na tom rýchlo zbohatnúť a až teraz zase niečo potreboval robiť na nejakých autách,tak mi poradil tie žiarovky -a ešte k tým Osramom-že to majú napísané aj na obale-tú zníženú životnosť...Ked si ich vyskúšam,tak napíšem

Naposledy upravil Jacko dňa Pia, 22.12.2006, 14:13, celkovo upravené 1

Pia, 22.12.2006, 14:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
Jasné,ja som tie svetlá zdemontoval a montoval po prerobení...ale to nie je všetko,aj policajti za to je... Fakt to na hovno svieti,pokial to nemá číre sklo.Najlepšie to bolo vidieť na Favorite,ked sme mu to namontovali do origoš svetla a potom sme sklo vymenili za číre plexisklo-inak to boli bixenony...

No dobre lebo ja to pouzivam zopar rokov (mam bixenon 4500k) v povodnych svetlach a som spokojnejsi ako s H4 podstatne lepsie to svieti. Oslnovanie ma nezaujima ani opicajti...zatial som s tym nemal problem. Momentalne mam na ceste cire reflektory tak uvidime az dojdu vyskusame.

Pia, 22.12.2006, 14:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
a ešte to origo sklo má na sebe nejaku kresbu,aby to svietilo tak ako má,lenže xenon je čočka ktora už je nato vyrobená a tak to nerobí dobrotu

to svetlo-sklo ma "kresbu" len preto, ze kedysi nevedeli vyrobit parabolu formou volnych ploch.

Pia, 22.12.2006, 14:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To máš pravdu s tým sklom,aj ja som už rozmýšlal o xenonoch,ale na rozbitie v teréne sú na moj vkus drahé a aj žiarovka nestojí 100 sk.A k tomu oslnovaniu-ja som čo to pojazdil a nepáči sa mi ked ma niekto oslnuje,ani nikomu inému to isto nie je príjemné a je to aj nebezpečné...Buzerant na kamione svietil nejako moc vysoko a ja som skoro odpálil z cesty neosvetleného chodca...

Pia, 22.12.2006, 14:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
To máš pravdu s tým sklom,aj ja som už rozmýšlal o xenonoch,ale na rozbitie v teréne sú na moj vkus drahé a aj žiarovka nestojí 100 sk.A k tomu oslnovaniu-ja som čo to pojazdil a nepáči sa mi ked ma niekto oslnuje,ani nikomu inému to isto nie je príjemné a je to aj nebezpečné...Buzerant na kamione svietil nejako moc vysoko a ja som skoro odpálil z cesty neosvetleného chodca...

Ak je svetlo spravne nastavene tak protiiducich neoslnuje aspon ja s tym nemam problem. Som zvedavy na tie nove paraboly. Je pravda, ze asi 3ks vybojok mi praskli ale 2 som vyreklamoval.

Pia, 22.12.2006, 14:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pocul som ze origo xenony su natacane pocitacom na vozovku na zaklade senzorov vysky auta podla zatazenia.Kde su take senzory na favoritke neviem.

Pia, 22.12.2006, 14:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Pocul som ze origo xenony su natacane pocitacom na vozovku na zaklade senzorov vysky auta podla zatazenia.Kde su take senzory na favoritke neviem.

No je to tak. Auto s xenonmi musi byt vybavene automatickym nastavovanim.

Pia, 22.12.2006, 14:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ved prave,auto z xenonmi origo montovane na novsich autach ma nikdy neoslnovaly.A povedzme si uprimne na kolkych favoritoch ale aj inych autach co maju rucne stavanie svetiel to funguje.A potom tuningovy frajery za jazdy na ceste hladaju sovy ci lietaju. :smt129 Nemam nic proti xenonom ale len ked su nastavene.

Pia, 22.12.2006, 15:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ved práve preto som sa o to prestal zaujímať :roll:

Pia, 22.12.2006, 19:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 150 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný