|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
Istenik
Čumil
Registrovaný: Str, 26.09.2018, 18:06 Príspevky: 2 Bydlisko: Kuchyňa
|
Ahojte chalani, potreboval by som zohnať obchod/náhradu za hadičky ktoré mi vedú do neviem akej súčiastky (neviem názov súčiastky): Od olejového filtra do tohoto zázraku, potom od mierky vedie hadička tiež do tejto súčiastky a je ešte tretia a sám neviem odkiaľ kam má ísť keď nemala ani začiatok ani koniec. Niva mi stráca výkon, hadičky mám popraskané a dolámané. Viete mne, ako začiatočníkovi poradiť? Ďakujem za každú pomoc. Jedná sa o Nivu 1.7i
|
Pon, 06.05.2019, 19:54 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Istenik píše: do neviem akej súčiastky.....je ešte tretia a sám neviem odkiaľ kam má ísť keď nemala ani začiatok ani koniec. Co si ty myslis a ako by si ty poradil niekomu ked sa nevie o aku suciastku sa jedna,co nou tecie a este ked nema ani zaciatok ani koniec.  .Odrez z nich par cm a neverim ze v okoli nemas obchod z hadicami. Ze by si to mal olejovy chladic?
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Pon, 06.05.2019, 21:46 |
|
 |
Istenik
Čumil
Registrovaný: Str, 26.09.2018, 18:06 Príspevky: 2 Bydlisko: Kuchyňa
|
Prídem domov, odfotil to a uploadnem fotku. Skúšal som kúsok odrezať, no hadičky sú staré a praskajú
|
Uto, 07.05.2019, 8:17 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Istenik píše: Skúšal som kúsok odrezať, Maju aj ocelovy vyplet?Ked uz su stare a praskaju,nemas co pokazit.Vytrhaj to odtial ,pomeraj trubky kam to ide a hadice predavaju za kazdym rohom.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Uto, 07.05.2019, 20:42 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|