|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 10. novembra 2024, meniny má Tibor a zajtra Martin, Maroš
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Po vymene prevodovky 5 za 4 seka
Autor |
Správa |
vasis
Čumil
Registrovaný: Štv, 21.07.2011, 10:51 Príspevky: 3 Bydlisko: Liptovsky mikulas
|
Zdravim mam nasledovný problem. Mam nivu 1.7 ktora bola s 5 stupnovou prevodovkou bohuzial postupne mi zacali odchadzat vsetky rychlosti takze som bol nutený vymenit prevodovku za novu. Zohnal som ale iba 4 rychlostnu ktoru som dopasoval a auticko v pohode ide ale bohuzial po prudkom zosliapnuti plynoveho pedala zacne sekat . Chcem sa opytat ci nemá niekto s tymto skúsenosti , alebo ci niekto nevie poradit z coho by tam pasoval medzikus vopred dakujem.
|
Sob, 10.12.2011, 10:39 |
|
|
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
vasis píše: Zdravim mam nasledovný problem. Mam nivu 1.7 ktora bola s 5 stupnovou prevodovkou bohuzial postupne mi zacali odchadzat vsetky rychlosti takze som bol nutený vymenit prevodovku za novu. Zohnal som ale iba 4 rychlostnu ktoru som dopasoval a auticko v pohode ide ale bohuzial po prudkom zosliapnuti plynoveho pedala zacne sekat . Chcem sa opytat ci nemá niekto s tymto skúsenosti , alebo ci niekto nevie poradit z coho by tam pasoval medzikus vopred dakujem.
Kontaktuj sa na pataZV ten ti vie doniest z Ukrajiny 5 rychlostnu za priaznivu cenu
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Sob, 10.12.2011, 19:54 |
|
|
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
Zdravím kolegovia.
Mirec ako duša nadmieru ústretová nasmerovanie na mňa nemyslel zle, ALE :
Je skutočne fakt, že na UA podľa potreby priebežne za účelom nákupov ND na Nivu pre osobnú spotrebu vycestujem, ALE : prevodovka je vzhľadom k svojej veľkosti a miere korupcie na hraniciach už silné caffe a mohlo by sa stať že by sa prechodom hranicami mohla dooosť predražiť. Ale o tom je tu zbytočné vykladať - to proste treba zažiť. Stačilo mi minule keď som si odtiaľ viezol pre seba 15" disky - sa nešli hajzli došpekulovať ako by z toho čo najviac vyťažili.
Povedzme, že moja ústretovosť voči kolegom "nešťastníkom" s ruskými povozmi siaha po hranicu, že som ochotný zobrať niekoho do "kolóny" keď najbližsie pôjdem, ale voziť odtiaľ ND to ee - tí ktorí chodíme vieme prečo.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami! Ex. Lada Niva 1.6
|
Str, 14.12.2011, 0:05 |
|
|
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
Medzi prídavnou a hlavnou prevodovkou máš kríž,alebo hardyspojku?Máš to v poriadku?Nie je tam nejaká vôĺa?
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Str, 14.12.2011, 21:32 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|