Dnes je streda 21. mája 2025, meniny má Zina a zajtra Júlia Juliana
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
UAZ 469 2,5td (Fiat Croma)
Autor |
Správa |
PB-SANI
Čumil
Registrovaný: Pia, 24.03.2017, 14:19 Príspevky: 7 Bydlisko: Podskalie
|
Zdravím vás,začal som skladať Uaza mám v ňom osadený motor z Fiatu Croma a potreboval by som nejakú jednoduchšiu schému elektroinštalácie ako som našiel na internete ak by ste o niečom vedeli prosím poradte.A hlavne veľa tu čítam o poistkách a kedže som neni auto elektrikár by som bol rád ak by ste mi povedali aké poistky by boli vhodné  .Ďakujem
_________________ Tomáš Jarina UAZ 469 + FIAT Croma 2,5 td
|
Pia, 24.03.2017, 14:25 |
|
 |
PB-MYREC
Frajer
Registrovaný: Ned, 02.02.2014, 19:46 Príspevky: 218 Bydlisko: Horný Lieskov
|
Nazdar. O aku schemu sa ti jedna? Fiat ci uaz? Jak uaz dobehni cez kopec kuknut ku nam na uaz
|
Pia, 24.03.2017, 16:28 |
|
 |
PB-SANI
Čumil
Registrovaný: Pia, 24.03.2017, 14:19 Príspevky: 7 Bydlisko: Podskalie
|
Čau Mirek počuj ja mám klasiku 469 len som tam dal z Cromy motor a neviem ako zapojiť alternátor so štartérom a aspon aby mi predné a zadné svetlá svietili lebo každý mi vraví že nato musím dávať pozor na poistky aby sa mi to neprehrievalo a podobne takže neviem, a elektriku v autách neviem vôbec robiť.
_________________ Tomáš Jarina UAZ 469 + FIAT Croma 2,5 td
|
Sob, 25.03.2017, 1:39 |
|
 |
PB-MYREC
Frajer
Registrovaný: Ned, 02.02.2014, 19:46 Príspevky: 218 Bydlisko: Horný Lieskov
|
Ja sa tiez do elektriky nevyznam. Ale zapojenie startera a alternatora by malo byt skoro rovnake. Mozno sa mylim. A svetla ostatne veci si prid okukat ku nam. Elektriku mame kompletnu na uazoch.
|
Sob, 25.03.2017, 21:14 |
|
 |
Jojdo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 16.03.2012, 15:55 Príspevky: 384 Bydlisko: Prievidza
|
PB-SANI píše: Zdravím vás,začal som skladať Uaza mám v ňom osadený motor z Fiatu Croma a potreboval by som nejakú jednoduchšiu schému elektroinštalácie ako som našiel na internete ak by ste o niečom vedeli prosím poradte.A hlavne veľa tu čítam o poistkách a kedže som neni auto elektrikár by som bol rád ak by ste mi povedali aké poistky by boli vhodné  .Ďakujem tato prerabka ma zaujima, tiez som impelementoval cromacky motor do jeepa, ktory konkretne motor z cromy si tam daval? robili dva druhy 2,5ky. ak ta nieco zaujima napis mi, ten motor som prekopal nakompletku, takze neni problem ak nieco nieje jasne. 
_________________ Jeep Cherokee 2,5 TD (motor Croma) Nissan Patrol Y60 2,8
|
Str, 29.03.2017, 22:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|