Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Autor |
Správa |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Tak uz je to tomu mojmu aternatoru jedno  Loziska nove,uhliky nove a rozomlel som ho ako orechy v mlynceku na mak  Hrkot-buchot ale prisiel domov zo ctou Patrola.A to som si povedal ze poslednych 10 km pojdem domov po polnej ze co ak vyleti ojnica alebo nieco podobne.Ze by som tam auto rovno zahrabal 
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Pon, 01.04.2019, 21:18 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Sa mi podarilo alternator rozobrat.Loziska ako nove,ved aj boli menene  uhliky ako nove,aj tie boli menene  v prednom lozisku na rotori vymlateneho kus zeleza .Preto som si myslel ze ulozenie loziska sa vymlatilo po jeho zadreti aj ked som ho kontroloval ci je namazane.Rotor na sracku.Mozno by to islo nadvarit ale nemam sustruh takze nic  Preco vymlatilo hriadel v lozisku netusim.
|
Str, 22.12.2021, 22:42 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Originál sú tam tuším ložiská so zvýšenou vôľou. Takže otázka je že aké si tam dal ložiská. lebo toto sa stáva ak sa použijú "obyčajné" Podobne je to aj u prídavných prevodoviek.
|
Str, 22.12.2021, 23:13 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Loziska boli ako nove.Vydrbalo hriadel co je v lozisku  Aj vonkajsi obal bol dobry aj lozisko.Ked som to robil predtym vid forum,altik fungoval cca 10 rokov.Teraz po tyzdni K.O.
|
Str, 22.12.2021, 23:49 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
...treba pozriet aj ako bolo nalisovane ložisko , naoko dobre,ale v skutočnosti "nakrivo" ..  ..ako spominal Palo,vačšinou sa berú do alternátora ložiska s vačšou voľou -označenie C3 -ale nie je to pravidlo .
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 23.12.2021, 15:49 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Ono už je to prakticky jedno lebo potom som kupil fungl novy alternator,stary som šlahol do regalu a v tychto casoch ked sa mi nechce von ani pozriet som ho rozobral ze v com bol problem. Martino ono to lozisko ani nejde inak ako rovno nalisovat na hriadel pretoze je dlha aj z kuzelom na remenicu ale vsetko je mozne.A co mam este 2 alternatory z oprav na inych autach tak su z vyvevou a rotor nepasuje.Ale aj z tym sa pohram ked sa budem velmi nudit 
|
Štv, 23.12.2021, 20:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|