|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Autor |
Správa |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
... po namontovaní všetkých svetiel všetko zapni a zmeraj napätie na poslednej žiarovke. Meraj najprv medzi + a - na žiarovke. Malo by tam byť vyše 12 V. Ak je menej, meraj znova medzi - a kostrou auta. Ak niečo nameráš, je slabá kostra. Ak je tam 0, meraj medzi + na žiarovke a + na baterke. To čo nameriaš, je úbytok na trase a máš slabé dráty.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Str, 23.01.2008, 21:45 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Eddef píše: Ten stľp zadných dverí - to som myslel stredový stľpik, za foto ti budem povďačný, aj o týždeň ak nezabudneš, keď to vydržalo pol roka, tak to ešte chvíľu vydrží, aj tak mrzne.
OK ale pripomen... Eddef píše: Ten alternátor, to som chcel počuť, nebol som si istý, diky.
ale si to este over...nepamätam aky mali prve TD5... ja mam rv.2004 alternator DENSO, info by si mal najst aj na stitku ale ten je zospoda alternatora
len pre inspiraciu... 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Str, 23.01.2008, 21:48 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|