Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
Alternativne podsvietenie digitalneho naklonomeru
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

DanoDEF píše: Jano JP píše: Dano, vypadá to perfektne a keď budem naklonomer kupovať, rád by som ti zveril uvedenú úpravu podsvietenia - je to bombastik... No problem...v piatok pojdem cez Ruzomberok tak sa ponahlaj...  druhy termin je nedela... 
teda rýchly si, to sa musí nechať...ale tak skoro to nehrozí, momentálne mám iné starosti - ako, kedy a kde namontovať štyri veľké wesemy dopredu, dve pracovné dozadu, vysielačku, ako nájsť poruchu na obrysovkách, kedy vyrobiť a namontovať gumy do vnútorných blatníkov (to asi zajtra), kedy odmontovať všetky plechy odspodu a zbaviť ich posledných kíl Kysuckého blata a kedy konečne vystriekať motor po Kysuciach, ktorý je od blata až po kapotu...
...a k tomu ešte ako zvládnuť výmenu okien na baráku (čaká ma za pár dní), ako stíhať robotu (mám riadne nabrané na hlavu), kedy doštiepať drevo na zimu a ešte ďalšiu kopu pomerne súrnych a neodbytných vecí...takže to vidím skôr tak na niekoľko mesiacov, nie dní, keď sa rozhodnem kúpiť aj náklonomer (a to ešte chcem sadu diskov s MT)... ale srdečná vďaka za ochotu, časom rád využijem 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 25.10.2007, 1:08 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|

Jano JP píše: DanoDEF píše: Jano JP píše: Dano, vypadá to perfektne a keď budem naklonomer kupovať, rád by som ti zveril uvedenú úpravu podsvietenia - je to bombastik... No problem...v piatok pojdem cez Ruzomberok tak sa ponahlaj...  druhy termin je nedela...  teda rýchly si, to sa musí nechať...ale tak skoro to nehrozí, momentálne mám iné starosti - ako, kedy a kde namontovať štyri veľké wesemy dopredu, dve pracovné dozadu, vysielačku, ako nájsť poruchu na obrysovkách, kedy vyrobiť a namontovať gumy do vnútorných blatníkov (to asi zajtra), kedy odmontovať všetky plechy odspodu a zbaviť ich posledných kíl Kysuckého blata a kedy konečne vystriekať motor po Kysuciach, ktorý je od blata až po kapotu... ...a k tomu ešte ako zvládnuť výmenu okien na baráku (čaká ma za pár dní), ako stíhať robotu (mám riadne nabrané na hlavu), kedy doštiepať drevo na zimu a ešte ďalšiu kopu pomerne súrnych a neodbytných vecí...takže to vidím skôr tak na niekoľko mesiacov, nie dní, keď sa rozhodnem kúpiť aj náklonomer (a to ešte chcem sadu diskov s MT)... ale srdečná vďaka za ochotu, časom rád využijem 
Tak len pekne pracuj...mam to pobne. Do tej doby mozno postupis dalsimi upravami... 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Štv, 25.10.2007, 6:58 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Jano JP píše: kedy odmontovať všetky plechy odspodu a zbaviť ich posledných kíl Kysuckého blata a kedy konečne vystriekať motor po Kysuciach, ktorý je od blata až po kapotu...
Ja viem ze z principu tvojho postoju k prirode zmrastis celo, ale odmocit niekde v potoku v ramci brodivosti by nestacilo ? Aspon podvozok ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 25.10.2007, 7:36 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
A štiepanie dreva je jeden z najkrajších relaxov Janko.
A ak okolnosti ten pôžitok nedovolia, sú aj štiepačky, požičiam, ak-tak 
|
Štv, 25.10.2007, 9:39 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
to no píše: A štiepanie dreva je jeden z najkrajších relaxov Janko. A ak okolnosti ten pôžitok nedovolia, sú aj štiepačky, požičiam, ak-tak 
si kamarát, díky...ale práve som jednu kúpil, len som ju ešte nestihol sprovozniť; aj ja mám rúbanie ako relax, ale keď je vonka pekne a mám nato čas; keď je mokro, chladno a nestíham no musím, jááááj...
2 finder: s blatom v potoku nemám problém, aj som párkrát skúsil, no to ílovité na bridliciach vzniknuté mastné blato takto dostatočne neodmočíš...(motor som dnes trocha prewapkoval, na plechy sa bez demontáže nedostanem...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 25.10.2007, 12:53 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Karlito píše: Zas jedna téma čisto čistě k AKCII DIGI náklonomeru  -ka-
...veď hej, máš pravdu... ale na druhú stranu utužilo to priateľstvo 
|
Pia, 26.10.2007, 8:11 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Jano JP píše: Karlito píše: Zas jedna téma čisto čistě k AKCII DIGI náklonomeru  -ka- ...veď hej, máš pravdu... ale na druhú stranu utužilo to priateľstvo 
Janči, máš svojim spôsobom pravdu, ale...
pred nedávnom sa diskutovalo o tom, či v inzercii mať natvrdo uvedenú cenu (napríklad). A ak sa rozvíja debata o nejakej modifikácii, tak si myslím, že by mala byť šupnutá do vhodnejšej sekcie, kde ju i analfabet a pako ako ja môže očakávať. To jest všetko.
Mne osobne infošky trošku pomihli, pretože asi budem prerábať posvietenie...
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pia, 26.10.2007, 8:36 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
jasné, ja s Tebou súhlasím a keby som bol admin, kľudne to hodím do úprav, teda odtiaľ, kde začala debata o tom, že sa podsvietenie dá upraviť; ja som myslel, že Ti vadí, že sme zabrúsili až ku káľačke... 
|
Pia, 26.10.2007, 10:11 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|