Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
senzor merania vonkajšej teploty
Autor |
Správa |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
... takze vysledok skumania je ten, ze staci kupit co najmensi termistor s hodnotou 10kohm stoji radovo par centov
... uvidim ci sa mi ho podari zajtra v KE kupit potom zreferujem
... dnes termistor kupeny 0,53.-€ ... vecer skusam zreferujem
... PS. v stredu som v Ruzomberku mozem ti doniest...
... vyskusane funguje OK. 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 18.01.2009, 15:30 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
DanoDEF píše: ... PS. v stredu som v Ruzomberku mozem ti doniest...
ježiš, Danko, až teraz som na nete, ešte to stihneš, keďže je utorok večer? a ďakujem
vidím, že si šikovnejší ako ja, ja som si neporadil...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 21.01.2009, 0:16 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
díky Danko, odskúšané, funguje bezvadne
ten nápad fuknúť to do káblového očka a zaliať pištoľou na plastové tyčinky je bezva, akurát som predtým ešte pre istotu na kontakty navliekol tenučké bužírky
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 27.01.2009, 11:50 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Jano JP píše: díky Danko, odskúšané, funguje bezvadne ten nápad fuknúť to do káblového očka a zaliať pištoľou na plastové tyčinky je bezva, akurát som predtým ešte pre istotu na kontakty navliekol tenučké bužírky
... to znamena, ze si ma spravne pochopil ked si to takto urobil... nech ti to sluzi.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Uto, 27.01.2009, 21:38 |
|
 |
ares-x
Učeň
Registrovaný: Str, 12.11.2008, 20:49 Príspevky: 61 Bydlisko: Trnava
|
Jano JP píše: díky Danko, odskúšané, funguje bezvadne ten nápad fuknúť to do káblového očka a zaliať pištoľou na plastové tyčinky je bezva, akurát som predtým ešte pre istotu na kontakty navliekol tenučké bužírky
Pouzil si ten 10kohm termistor? Ja som ho tam dal a ukazuje mi -29 stupnov  To sa mi nezda ze by bola taka zima  Toš kde problem?
|
Pia, 20.03.2009, 11:06 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
dal som tam ten, ktorý mi DanoDEF doniesol - takže taký, aký napísal; ukazuje mi dobre, rozdieľ medzi senzorom vonkajšej a vnútornej teploty v rovnakom prostredí je pár desatín stupňa; ťažko povedať, kde je tvoj problém...
|
Pia, 20.03.2009, 20:12 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|