Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
Autor |
Správa |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Aj ja chcem stroboskop , načo to je ?
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 10.12.2007, 23:24 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
a čo takto rektálny stetoskop? 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 10.12.2007, 23:26 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Jano JP píše: a čo takto rektálny stetoskop? 
.... vlastniť, použiť alebo byť ním vyšetrený ?
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Pon, 10.12.2007, 23:41 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
nemam na mysli tie blikajuce pikacoviny... nieco chcel robit s motorom. ja sa priznam ze som si to nezapamatal.
nem stetoskop. ten doma je. aj zo dva
|
Pon, 10.12.2007, 23:45 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Martin 4 píše: Jano JP píše: a čo takto rektálny stetoskop?  .... vlastniť, použiť alebo byť ním vyšetrený ?

_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 11.12.2007, 9:16 |
|
 |
Jameson
Frajer
|

Takze vdaka Martinovi 4 uz kamerku mam - nakoniec som zobral tu interierovu, predsalen ta exterierova je sice vraj waterproof, ale rozhodne nie burglarproof a namontovat to pod auto, tak mi tam vydrzi tak tyzden... Musim pochvalit aj predajnu Sapeko v Nitre ( www.sapeko.sk) za skutocne fantasticky pristup (schvalne nepisem "profesionalny", lebo pristup mali priam "rodinny") k vecne nespokojnemu zakaznikovi. Montaz, zial, bude musiet este chvilu pockat, vyhadazli sa mi bad pixely na LCD, tak pojde nazad, ale kamerka pojde podla vsetkeho za sklo, ako som si pozeral schemu, +12V tam zozeniem v pohode (uz len dako vyspekulovat, ako z toho spravit +9V, ktore kamera potrebuje, prijimac je pekne 12V), skvela vec je aj to, ze na jeden prijimac sa daju "napojit" (bezdratovo) az 4 kamery, takze v pripade privesu staci jednoducho hodit jednu malu kameru, napojenu na 9V baterku (redukcia je k tomu) dozadu a prepnut cudlik na prijimaci... Akurat zrkadlove otocenie to nevie, holt, nic nemoze byt uplne dokonale
Len jedna vec by ma zaujimala - riesili ste niekedy detekciu zaredenej spiatocky? Fakt netusim, ako sa toto riesi, ak teda nechcem rozobrat celu rozvodnu skrinku a zistovat, ktory kabel ide do cuvaciek...
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Štv, 20.12.2007, 14:49 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
.... veď sa napichni na kábel od cúvačkovej lampy.
Ale ak trváš na úúúúplnej dokonalosti, tak spínač cúvačky je niekde na prevodovke. Ak máš manuálnu skriňu, tak jediné dráty čo do nej idú sú práve od cúvačky.
Popravde povedané... až takými detailmi som sa neobťažoval.... kameru aj monitor ovládam jedným prepínačom. Keď chcem, zapnem... keď nechcem, vypnem...éto vsjo. Možžžno by to chcelo ešte jednu fičúrinu... aby mi kamerka/monitor išli spolu s klúčikom, nie na stály prúd. Podhvílou to zabúdam vypnúť...
S tým zrkadlový otočením obrzu ma napadol taký nápadík.... Čo takto zavesiť monitor zo stropu (tak ako sa dáva obrazovka DVD prehrávača pre zadné sedačky) otočenú dysplejom dopredu. Obraz by si pozoroval vo vnútornom zrkadle.... a bol by aj otočený... Prípadne by sa monitor otočil čelom vzad a zadný sa môžu dívať na film....
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 23.12.2007, 2:12 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|