Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 21.09.2019, 17:29
Dnes je sobota 21. septembra 2019, meniny má Matúš a zajtra Móric




Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 71 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 webasto 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob, 07.10.2006, 13:08
Príspevky: 50
Bydlisko: Velky Meder
Odpoveď s citáciou
Ahojte.
Potreboval by som poradit ako namontovat nezavisle kurenie /teplovodne do Ford Ranger a.
Nemate niekto nejaky navod ,alebo elektricku dokumentaciu.
Nerad by som nieco dodrbal,takze najprv sa radsej popytam.


Štv, 16.11.2006, 10:20
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42
Príspevky: 566
Bydlisko: senk
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mam moznost kupit toto, povodne to malo byt z dialkovym, ale je to len z hodinami. Mate to niekto?? ste s tym spokojny.
Obrázok Obrázok Obrázok


Pon, 24.09.2007, 10:52
Profil
koumák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 9:35
Príspevky: 4120
Bydlisko: ZA
Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://www.vw-bus-t4.de/index.php?sid=4

návody , schémy....

webasto, eberspächer...

_________________
www.facebook.com/jeepparts , www.jeepparts.sk , www.spinsro.sk


Pon, 24.09.2007, 15:29
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15
Príspevky: 2601
Bydlisko: Handlová
Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO:

PACO: ak sa nepletiem tak hento je teplovzdusne. mam ho namontovane v boxeri a ako pristroj je celkom spolahlive ale ma to na chuja urobeny termostat. ale zalezi od toho na co to potrebujes. ak mas spavat v aute so zapnutoym hentym strojom tak ten termostat ma velky tepelny vykyv. ako na ranne predohriatie kabiny je pohodove

edit: hehe ja som si pozrel iba tu pocitacovu skatulku a je totozna s mnou popisanym webkom. ale potzom ze hydronic.. tak teplovodne nepouzivam ber to ako hodnotenie k teplovzdusnemu

_________________
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme


Štv, 27.09.2007, 19:15
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19
Príspevky: 1876
Bydlisko: Východ pri KE
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milos píše:
...ale ma to na chuja urobeny termostat. ak mas spavat v aute so zapnutoym hentym strojom tak ten termostat ma velky tepelny vykyv.


...to nie je termostatom ale konstrukciou...mas na mysli to, ze chvilu to kuri a potom fuka relativne chladny vzduch vsak ??? to je rezim ochladzovania vymenika.

_________________
Ak mozem vytiahnem....potiahnem.


Štv, 27.09.2007, 20:40
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42
Príspevky: 566
Bydlisko: senk
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Na druhy tyzden bude namontovane, a dokonca to budem mat napojene na dialkove od alarmu, takze pohodicka :lol: :lol:


Štv, 27.09.2007, 21:30
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15
Príspevky: 2601
Bydlisko: Handlová
Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
...to nie je termostatom ale konstrukciou...mas na mysli to, ze chvilu to kuri a potom fuka relativne chladny vzduch vsak ??? to je rezim ochladzovania vymenika.


ono sa to rozzhavy a vyhreje jak ma a potom sa jednodcho odstavy a odstavene je podla mna dost dlho skratka vzduch stihne vyhladnut a potom zas ide

_________________
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme


Pia, 28.09.2007, 14:15
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19
Príspevky: 1876
Bydlisko: Východ pri KE
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milos píše:
DanoDEF píše:
...to nie je termostatom ale konstrukciou...mas na mysli to, ze chvilu to kuri a potom fuka relativne chladny vzduch vsak ??? to je rezim ochladzovania vymenika.


ono sa to rozzhavy a vyhreje jak ma a potom sa jednodcho odstavy a odstavene je podla mna dost dlho skratka vzduch stihne vyhladnut a potom zas ide


ale pocas toho odstavenia ti duchadlo fuka vzduch...

_________________
Ak mozem vytiahnem....potiahnem.


Pia, 28.09.2007, 15:06
Profil
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 15.10.2006, 20:00
Príspevky: 148
Bydlisko: Nitra
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mam take namontovane v aute ale bez hodin iba na tlacitko (tahem zapni stiskem vypni) taktiez som si ho spravil na ovladavie s alarmom. Myslim ze hodiny malokedy vyuzijes iba ak by si pravidelne v tom istom case rano odchadzal z domu a pokial sa nemylim tak je teplovodne. s webastom budes absolutne spokojny

_________________
Land Cruiser 80, 4.2TD, automat, 33"x12.5 , CB16, gurtne,sekle, kompresor, navijak


Ned, 30.09.2007, 21:20
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42
Príspevky: 566
Bydlisko: senk
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Je teplovodne ale ebersp..... Viem ze to ovladanie neviuzijem ale bolo k tomu, a ani ho nebudem davat niekde na palubovku iba ho vnutry niekde zastrcim lebo je tam snimac teploty. Dufam ze bude stacit 5kw na ten motor. Ako dlho to asi zohrieva ked je vonku -10, a na aku teplotu to vie zohriat motor.


Ned, 30.09.2007, 21:41
Profil
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 15.10.2006, 20:00
Príspevky: 148
Bydlisko: Nitra
Odpoveď s citáciou
Poslať 
nemam ho v zime este odskusane lebo som to len nedavno kupil spolu s autom ale co som to skusal takto za tepla tak to netrvalo dlho. nevsimol som si na fotke ze je to eber az ked si ma na to upozornil. vyzaraju uplne rovnako ale pri eberoch je kratsia zivotnost spalovacej komory oproti webastu. vykonovo ti to bude stacit

_________________
Land Cruiser 80, 4.2TD, automat, 33"x12.5 , CB16, gurtne,sekle, kompresor, navijak


Ned, 30.09.2007, 22:55
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42
Príspevky: 566
Bydlisko: senk
Odpoveď s citáciou
Poslať 
MatoNR píše:
mam take namontovane v aute ale bez hodin iba na tlacitko (tahem zapni stiskem vypni) taktiez som si ho spravil na ovladavie s alarmom.

Sme zistili ze bude problem to dat dohromady mislim hodiny z alarmom, kamos sa boji ze tam nieco dototo. S takym jednoduchim vypinacom by to slo volal som do eberspecheru ale oni taky jednoduchy vypinac nemaju, ty ho mas origo webasto alebo si si to prisposobil.


Uto, 02.10.2007, 15:54
Profil
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21
Príspevky: 3604
Bydlisko: MY/BA
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prosím teba paco , pri vypínači robiť vedu netreba akurát záleží kolko wat má spínať , podla potreby tam dat relátko .

A zakolko šušníkov si ho zohnal ??

_________________
JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.Obrázok


Uto, 02.10.2007, 20:56
Profil
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 15.10.2006, 20:00
Príspevky: 148
Bydlisko: Nitra
Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to riadene signalovo takze nijake relatko tam netreba staci vystup z alarmu. Odskusaj si to cez skusacku staci tam na jeden kablik (ten musis najst) prilozit minus signal a druhym prilozenim sa to vypne. Normalne to davaju tie hodiny teda ten signal a ty to paralelne pripojis k tomu od alarmu a bude ti to iste robit alarm.

_________________
Land Cruiser 80, 4.2TD, automat, 33"x12.5 , CB16, gurtne,sekle, kompresor, navijak


Str, 03.10.2007, 10:50
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42
Príspevky: 566
Bydlisko: senk
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
Prosím teba paco , pri vypínači robiť vedu netreba akurát záleží kolko wat má spínať , podla potreby tam dat relátko .

A zakolko šušníkov si ho zohnal ??

14 susnikovych slovenskych :D :D


Str, 03.10.2007, 20:07
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 71 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: