Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 08.06.2025, 23:01
Dnes je nedela 8. júna 2025, meniny má Medard a zajtra Stanislava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 36 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Samuraj pre technicky menej zdatnych 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Z toho označenia si nič nerob to tam automaticky dáva zo stránky na ktorej je to inzerované, podla mna to nieje striekačka, neni tam ani žiadny popis a tie lemy priskrutkované samorezkami :? na východe je tažko kupovať auto vačšinou :lol:

Ned, 31.03.2013, 20:40
Učeň

Odpoveď s citáciou
tak to som prekvapeny, ja som si myslel ze vsetko co sa vyrobilo v '91 a neskor je so vstrekovanim (kdesi som to cital). Ak je to karburator tak to nieje az take zaujmave, karburatorove idu okolo 2,000 E. Dik za nazor kazdopadne.
Co hovoris na toto ?
http://suzuki-samurai.autobazar.eu/13-j ... 77810.html

Je tam nieco co Ti udrelo do oci (ako tie lemy napr). Malo by to byt listove pera / vstrekovanie / vyroba Japonsko - alebo sa mylim ?
Vdaka.

Ned, 31.03.2013, 21:10
Učeň

Odpoveď s citáciou
Však najlepšie je zavolať a popýtať sa za to nič nedáš, toto je striekačka aj japonský samec nakolko tam vidno aj motor, lemy su dorábané a kasna isto opravovaná nie bohvieako to vidno už z fotky, dám ti foto ako vyzerá samurai uplne orig. zachovalý, (91 s touto maskou može byť aj vstrek aj karbec) a neni ani po starom pánovi :-D :-D :-D

Obrázok 

Ned, 31.03.2013, 23:57
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ten prvy samurai striekacka nie je urcite, dohladal som si ho podla SPZ, rok vyroby je 1989, model SJ50, motor G13A cize karburator. Samikov je malo, tych zachovalejsich este menej takze najst toho spravneho chce cas :)

Uto, 02.04.2013, 13:11
Profil WWW
Učeň

Odpoveď s citáciou
OFFroad4wd píše:
Syfon píše:
Co sa hrdze tyka tak neverim, ze 20 rocny samurai bude bez hrdze, Pandik pise, ze jeho samik bol bez hrdze, len zhnite lemy, dakujem pekne :D Ak kupis auto v povodnom stave tak s tou hrdzou treba ratat. Ak niesi technicky typ tak kup samika v lepsom stave cca od 2500 a viac € su uz slusnejsie kusy. Ked kupis auto v dobrom stave tak fakt staci bezny servis, menit olej a raz za cas rozvody. Za tri roky som na mojom samikovi menil olej, filter, pretesnil jednu brzdu, vymenil rozvodovy remen, dal novu chladiacu kvapalinu, samozrejme sa vyvarilo co bolo treba, teraz na jar idem menit olej, sviecky + kable, palec a viecko rozdelovaca, zacina sa ozyvat vyfuk a bude sa varit ram predneho okna. Myslim, ze na vyse 20 rocne auto je to v pohode :)

predné z motorového priestoru som ani nevidel že boli zhnité, zadné boli trochu ale nie prežraté, za tú cenu taky samik:
rám tiež bez hrdze, veď potvrdí to mirkokos ten má teraz kastu, neviem či už zhadzoval lemy,
Obrázok

Obrázok

je to dovoz Rakúsko skús sa tam poobzerať :-)

Wau nemas tam tolko kablov kolko ja :-) :smt021

Sob, 02.11.2013, 17:59
Pandík

Odpoveď s citáciou
teraz tam jeden kabel na karburator a dajaky kabel 2 na rozdleovač to je všetko :D ale idem do diesla

Sob, 02.11.2013, 20:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 36 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný