|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta
Autor |
Správa |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Stefoo píše: Rýchlosť áno no po mechanickej stránke-veď bez el.motora ja aj el.naviják len mechanický a potiahnem sa na ňom akurát koľko potrebujem a pri dobrom akumulátore aj dosť dlho.
V prvom rad ak mi zdochne motor, tak ho bez energie v Akumulátore ani nenaštartujem. Naviják podľa údajov od výrobcu berie dokonca 500 A čo by znamenalo , že po desiatich minútach sa nepotiahneš a nenaštartuješ, ani keby si mal tri baterky. Takže ma ani nenapadne (okrem núdzového prípadu ) sa navíjať. Prevažnú väčšinu zapadnutí som mal so zapnutým (ako inak  ) motorom. a ten by ma aj povytiahol ak by som mal mechanický vinch.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pia, 12.06.2009, 0:20 |
|
 |
Filipe
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 01.05.2008, 22:19 Príspevky: 431 Bydlisko: Modra
|
Stefo ale ja ti nic nevnucujem,ale ked chces nieco porovnavat tak len to co je porovnatelne, a najprv si to prestuduj, premysli az potom sa s tym pochval 
|
Pia, 12.06.2009, 13:09 |
|
 |
Stefoo
Učeň
Registrovaný: Pia, 21.11.2008, 22:05 Príspevky: 71 Bydlisko: Banska Stiavnica 0948700779
|
Tak zdravím skúsil som a z blata som sa vytiahol bez chodu motora. Samo, že toto by som takto riešil iba v nevyhnutnom prípade. Keď som porovnal, tak nie s úmyslom "ponížiť" mech. naviják, ale s úmyslom debaty o výhodách a nevýhodách toho či onoho. Všetko má svoje výhody aj nevýhody. Mier s pozdravom.
_________________ Jeep Wrangler TJ, Späť do náručia prírody, kde som slobodný.
|
Pia, 12.06.2009, 19:38 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|