Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 17.06.2025, 13:55
Dnes je utorok 17. júna 2025, meniny má Adolf a zajtra Vratislav

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 Zadny ochranny ram - cabrio 
Autor Správa
Čumil

Odpoveď s citáciou
Caute,

Nasiel som na nete niekolko samikov ktori maju zadny ochranny ram pri prevrateni... Najviac som nasiel tento prvok pri modeli po roku 2001 no videl som aj na starsich. Ten ram mi pride velmi prakticky kedze su na nom aj bezp. pasy.
Pre moje dve deticky ktore by som rad povozil na zadnych sedadlach bez strechy , by toto bolo super. Bol by som spokojnesi , aby mi pocas jazdy "nevypadli" a ked pojdem sam si zajazdit a nedajboze by som samika otocil hore kopytami, tak by som mal trosku viac bezpecia.

Myslite ze sa toto da dorobit aj na starsie verzie? Planujem si kupit samika , model v rokoch 1993 a toto by sa mi velmi pacilo.
Obrázok

Obrázok

Sob, 30.01.2016, 10:40
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dorobiť sa dá všetko, jednu takú úpravu som videl, 4 diery v podlahe a oblúk uchytený priamo o rám, ten oblúk sa tam dával práve kvôli 3 bodovým pásom, alebo kúp celoplech a nemusíš riešiť :)

Sob, 30.01.2016, 22:42
Profil WWW
Čumil

Odpoveď s citáciou
celoplech je fajn , no taky slnecny letny vylet s deckami v zadu neni uplne ze zly...
:D

Ned, 31.01.2016, 14:31
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný