|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
BEMI
Čumil
Registrovaný: Uto, 25.03.2008, 1:16 Príspevky: 4 Bydlisko: POPRAD
|
Chcel by som si kupit Suzuki./som novacik,jazdim v terene zatial iba na stvorkolke/
Potreboval by som ju na cesty ale aj do terenu.Teren 40% a cesta 60%.Co by bolo v mojom pripade lepsie kupit?Poradte mi prosim.SAMURAI alebo Vitaru?Chcem do toho investovat maximalne 150 tis.Dakujem.
|
Uto, 25.03.2008, 1:48 |
|
 |
supik
Koumák
Registrovaný: Štv, 04.10.2007, 18:35 Príspevky: 179 Bydlisko: raz tam zas tam..
|
BEMI píše: Chcel by som si kupit Suzuki./som novacik,jazdim v terene zatial iba na stvorkolke/ Potreboval by som ju na cesty ale aj do terenu.Teren 40% a cesta 60%.Co by bolo v mojom pripade lepsie kupit?Poradte mi prosim.SAMURAI alebo Vitaru?Chcem do toho investovat maximalne 150 tis.Dakujem.
ak chces civilnejsie auto, tak Vitara = vacsi komfort, lepsie motorizovana, priechodnost OK. Samurai by som volil skor pre opacny pomer cesta/teren.
|
Uto, 25.03.2008, 2:00 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
supik píše: BEMI píše: Chcel by som si kupit Suzuki./som novacik,jazdim v terene zatial iba na stvorkolke/ Potreboval by som ju na cesty ale aj do terenu.Teren 40% a cesta 60%.Co by bolo v mojom pripade lepsie kupit?Poradte mi prosim.SAMURAI alebo Vitaru?Chcem do toho investovat maximalne 150 tis.Dakujem. ak chces civilnejsie auto, tak Vitara = vacsi komfort, lepsie motorizovana, priechodnost OK. Samurai by som volil skor pre opacny pomer cesta/teren.
presne ja by som ti tiez doporucil gitaru boo je pohodlnejsia samik je troska tvrdsi stroj a to osadenie na listakoch by sa ti asi nepacilo
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Uto, 25.03.2008, 11:40 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Ak chceš Vitaru fakt do terénu a to zhruba 40%, čo je asi viac % ako jazdím ja terén, tak to ju budeš musieť poriadne upraviť, aby si bol spokojný. Lebo sériovka Vitara toho veľa v teréne nespravý. 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Uto, 25.03.2008, 14:50 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|