Tunki píše:
Aj mňa

shrnu to v jedné odpovědi: tak předně,sem sa uklepl když sem to tu vkládal...nobody is perfect...

a hned v tom nekdo vidí problém...myslím si že na světě je víc, horších a závažnějších problémů

já nad malichernostma mávám ruku

za další sem nechtěl aby si nad tím zbytečně lámalo hlavu víc lidí..myslím že každý má dost svých problémů na řešení ne?... problém byl ve vyrezlé kostře na kastly.. protože mám doma další 3 Samce které jedou a bylo by velmi nepravděpodobné aby byly u všech špatné indučky a vše ostatní...
další indicie byla v navijáku, hned šel potom zas ne a když stávkoval tak při tom na autě hrála barevná hudba světla -blinkry dokopy...tak sem ucvakl ten dráteček co "kostřil"kastlu a od mínusu co vedl od baterky k převodovce sem drbl festovní kábl na kastlu- jiskru to pere jak sviňa a vše je OK takže asi tak. Poučení plyne: neznamená to když je ukostřený motor, že vše ostatní musí zákonitě fungovat na 100%
nj.vodičku to rádo má ale bahno je sviňa...to dělá zázraky... proto jsem kontaxolem pro sichr prošel všecky kontaky bo ten písek z Trenčína byl všady