Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 03.06.2025, 3:47
Dnes je utorok 3. júna 2025, meniny má Karolína a zajtra Lenka

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 impulzovy snímac alebo riadiačka? 
Autor Správa
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Caute, Ludkovia, neštartuje mi Samik 1,3i, konkretne rozdelovac nedava impulz do inducky, inducka bola vymenena do druheho samika a tam to islo, ja si myslim ze to bude snimac v rozdelovaci ale su aj nazory ze riadiecka

Pon, 05.11.2007, 10:59
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tá "riadiečka" asi myslíš riadiacu jednotku, že? Ale RJ nemá v podstate skoro nič spoločné so zapaľovaním. No a na snímači sa prakticky nemá čo pokaziť, jedine sa môže rozšteľovať, alebo príliž zašpiniť, čiže sa treba naňho pozrieť, či niekde nieje prerazený káblik, alebo či nie je uvoľnený senzor, či nie je príliž veľká medzera medzi senzorom a rotorom. Skontrolovať samotnú svorku snímača. Nič viac ma zatiaľ nenapadá. Ešte skontrolovať ukostrenie motora a tiež prípadne by tam mal byť odrušovací kondík, tiež môže zapríčiniť výpadok iskry.

Pon, 05.11.2007, 21:09
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
GaboSB píše:
Tá "riadiečka" asi myslíš riadiacu jednotku, že? Ale RJ nemá v podstate skoro nič spoločné so zapaľovaním. No a na snímači sa prakticky nemá čo pokaziť, jedine sa môže rozšteľovať, alebo príliž zašpiniť, čiže sa treba naňho pozrieť, či niekde nieje prerazený káblik, alebo či nie je uvoľnený senzor, či nie je príliž veľká medzera medzi senzorom a rotorom. Skontrolovať samotnú svorku snímača. Nič viac ma zatiaľ nenapadá. Ešte skontrolovať ukostrenie motora a tiež prípadne by tam mal byť odrušovací kondík, tiež môže zapríčiniť výpadok iskry.

No naisto už viem že chyba bola v riadiačke, poslal mi ju vcera Mirko a neska uz jazdim. Tiez sme si mysleli ze riadiacky s tym nema nic spolocne

Str, 07.11.2007, 19:51
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ono tak to opravovať auto je asi najlepší spôsob, proste meniť jednu vec po druhej a hneď sa ukáže kde je pes zakopaný. Samozrejme RJ má spoločné to, aby po zapnutí zapaľovania dala napätie do rozdeľ. a indučky a asi to bol jej jediný problém, že to nerobila, Chcelo to premerať voltmetrom, či tam bolo napätie na snímači a indučke pri zapnutom zapaľovaní. No mrtva úplne určite nie je, tomu sa mi nechce veriť. :wink: Hlavne, že si opäť readyoff. 8)

Štv, 08.11.2007, 12:24
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný