Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 18.06.2025, 18:23
Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 Zhášanie Samuraja 
Autor Správa
Čumil

Odpoveď s citáciou
Nazdarte offroudáci. Mám malý problém. Samík mi aj po výmene karburatora zháša. Dal som tam favoritácky karburátor a po vyradení rýchlosti mi klesnú otáčky a motor zhasne. Niekedy to robi a niekedy nie. Mal z Vás niekto podobný problém. Viete poradiť. Za každú radu dakujem

Uto, 19.12.2006, 22:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Neviem,či ten karburátor z Favorita je dobrý nápad,lebo ja akurát riešim jeden Favorit s pokašlaným karburátorom-zvykli sa tam vyklepať sedlá ihlového ventilu na plaváku a potom to preplavuje až v takom rozsahu,že ti tečie benzín do sacieho prúdom a auto prechlastáva...opravoval som to už na viacerých favoritoch a včera som sa bol pýtať v mototechne čo stojí a skoro som spadol z nôh-9800sk.ale skús či ti ide odpojovač volnobehu,ak ho máš napojený na zapalovanie,tak by mal cvakať,keď máš zapnutý klúčika -prikladáš káblik na tu malú cievku na boku karburátora.potom to môže robiť aj to,že karbec je starý a niekde bol hodený a vlhkosť načala vnútra a nefunguje ti volnobežný systém.

Str, 20.12.2006, 9:03
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
jose 2 píše:
Nazdarte offroudáci. Mám malý problém. Samík mi aj po výmene karburatora zháša. Dal som tam favoritácky karburátor a po vyradení rýchlosti mi klesnú otáčky a motor zhasne. Niekedy to robi a niekedy nie. Mal z Vás niekto podobný problém. Viete poradiť. Za každú radu dakujem

Ja som mal kedysi dávno rovnaký problém! Bol to samuraj r.v. 1985 a motor bol 1,3. Presne toto to robilo, do momentu, kým sa nenamontoval tesne pred vstup paliva na karburátore malý filter. Bol to taký priesvitný valček plastový a v ňom bolo vidno žltý filter. Potom to robiť prestalo. Neviem, či to bolo spôsobované usadeninami z potrubia od nádrže, alebo priamo z nádrže, ale toto pomohlo. Tiež to niekedy robilo a niekdy nie, ale keď sa spravilo toto, bol pokoj.

Str, 20.12.2006, 12:04
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný