|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 6. júna 2025, meniny má Norbert a zajtra Róbert
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
steeler
Učeň
Registrovaný: Str, 07.05.2008, 8:05 Príspevky: 51 Bydlisko: pod Chočom
|
Nazdar samurajovci, mam Samuraja 1.3 karbec a 3 otazky:
1. Cistil som filtre a nasiel som vrch karburatora pod vzduch sanim akoby zacadeny. Motor ked je studeny ide zajakavo /akoby sa flakali valce c 2 a 3/ a dost dymi. Po zahriati ide dobre. Moze to byt aj tym karbecom?
2. V oleji motora citim benzin, ac pumpu som odskusal /ked fukam do privodu benzinu a mam zapchate odvod aj prepad neprefukuje nic/ a vyzera byt funkcna. Meral som aj tlaky vo valcoch 10.5+3x11 a netusim z coho by to este mohlo byt.
3. Chcem dorobit sersam na zosilnenie el iskry z inducky /pouzit plosak kt fungoval na s120 s velkym uspechom/ a potrebujem odpojit kondenzator vovnutri rozdelovaca. Netusite kde je tam umiestneny alebo aky kabel od neho vedie?
_________________ Suzuki Samurai 1300 karbec, prevedenie TANK /celoplech/, vybava TERMIT /pilka,sekerka a ine drevokazy/, environmentaly friendly: LPG
|
Ned, 01.06.2008, 21:20 |
|
 |
Billi James
Čumil
Registrovaný: Pia, 02.05.2008, 22:37 Príspevky: 2 Bydlisko: Bratislava
|
1. problem urcite nebude suvisiet z karburatorom. Skor by to mohly byt sviecky, kable, opalene kontakty v rozdelovaci...
2. olej by mal mat nasladly zapach mierne prypominajuci benzin a to zvlast ak tam lejes polosintetiku...
3.na tuto otazku neviem odpovedat, lebo nemam samca...
|
Ned, 01.06.2008, 21:38 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
steeler píše: 3. Chcem dorobit sersam na zosilnenie el iskry z inducky /pouzit plosak kt fungoval na s120 s velkym uspechom/ a potrebujem odpojit kondenzator vovnutri rozdelovaca. Netusite kde je tam umiestneny alebo aky kabel od neho vedie?
a si si istý že tam ten kôňdenzátor vôbec je?
Samec má mechanický prerušovač s odtrhovým ramienkom ?
Sa mi nezdá 
|
Pon, 02.06.2008, 8:31 |
|
 |
steeler
Učeň
Registrovaný: Str, 07.05.2008, 8:05 Príspevky: 51 Bydlisko: pod Chočom
|
Citácia: steeler napísal: 3. Chcem dorobit sersam na zosilnenie el iskry z inducky /pouzit plosak kt fungoval na s120 s velkym uspechom/ a potrebujem odpojit kondenzator vovnutri rozdelovaca. Netusite kde je tam umiestneny alebo aky kabel od neho vedie?
a si si istý že tam ten kôňdenzátor vôbec je? Samec má mechanický prerušovač s odtrhovým ramienkom ? Sa mi nezdá
ved je to tam nejake divne ale kolega elektrikar tvrdi ze by sa to mohlo dat prisposobit. Ak niekto pozna popiste mi prosim v skratke ako tu funguju "ignitor a generator". Dikes

_________________ Suzuki Samurai 1300 karbec, prevedenie TANK /celoplech/, vybava TERMIT /pilka,sekerka a ine drevokazy/, environmentaly friendly: LPG
|
Pon, 02.06.2008, 21:01 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|