Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
Budú aj nejaké úpravy?
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Pon, 03.03.2014, 9:35 |
|
 |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
Môže preskočiť aj reťaz na primárnom prevode v prídavnej prevodovke. Na také veľké kolesá treba spomaliť prevody.
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Pia, 21.03.2014, 11:54 |
|
 |
KIRA
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 14.05.2011, 7:40 Príspevky: 285 Bydlisko: TT kraj stred
|
pneukaktus píše: Jaj, na to som pozabudol (jimi je jak gitara  ). Ty a nemaš zaradenu štyrkolu?  Nechcem z teba robiť dlba ale či nezostala nejako zaradena, ale asi mas vypinacie predne poloosi, že? Tak potom kukni ten olej, (striekacku na olej si jednoducho sprav z tuby na silikon, len piestik otoč opačne a našrobuj do neho dlhy šrob na tahanie/tlačenie piestu) a ked nic nenajdes, budeš musieť najsť nejakeho "ortopeda"  striekacky kupujem bežne v lekárni. Pozerajú na mna jak na fetáka, ale neriešim.
_________________ Samurai 88: motor G16A (Vitara) + servo Mazda 3 Z6 2007
rozpredávam vitaru 1,6 16V 5D 97
|
Pia, 21.03.2014, 12:41 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
pejo píše: Budú aj nejaké úpravy? Pejko ahoj, nuž, už nejaké maličké sú. Musel som meniť ložiská v predných otočiach a guferá poloosi, samozrejme. Tiež som založil podložky pod struny 3,5cm, pretože struny už sú vysedené a predné dorazy som mal už veľmi blízko nápravy, takže pri priečnej nerovnosti to išlo pomerne skoro na doraz. Tiež som dostal sadu mierne väčších pneumatík, tak som ich namontoval. Ešte ma čakajú tlmiče, moje sú KO. Takže zatiaľ len toľko.
|
Pia, 28.03.2014, 9:26 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|