Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
palivovy system vitara 1.9 D
Autor |
Správa |
micharo
Čumil
|
Dobry vecer vsetkym, potreboval by som pomoc, mam vitaru 1.9 D 55kw. pri studenom starte a po nazhaveny motor chyti na prvy sup, ide ako hodinky, poklepe pol minuty a zhasne, potom sa neda nastartovat akoby sa zavzdusnila palivova sustava, po dlhsom startovany chyti a krasne ide na volnobehu, ale pocas jazdy si motor sam prida, alebo ho zdusi akoby nemal vzduch a niekedy na volnobehu si prida na 1600 ot. a po minute klesnu znova na volnobezne, ked je teply motor, tak chyta na sup. Vstrekovacie cerpadlo som z generalkoval, trysky vstrekovacie nastavil, palivovy filter vymenil, cistu naftu dal, prosim o radu, dakujem.
|
Ned, 03.11.2013, 20:21 |
|
 |
Termi
Učeň
Registrovaný: Uto, 28.01.2014, 20:55 Príspevky: 56 Bydlisko: TO-ZM
|
Ahoj, Mal som citroena z podobného roku výroby a dľa mojich znalostí by to mal byť ten istý motor (ak samýlim, opravte ma prosím). Podľa tvojich opisov by som sa zameral na repasované čerpadlo - ak je vyšlahané, lepšie chytá nastudeno, zohriate horšie, nakolko sa materiál roztiahol a aj teplá nafta je redšia.Otázka je, kto ho repasoval a aké má ohlasy od zákazníkov, lebo toto by ti malo robiť jedine čerpadlo. Druhá vec je, že ti asi niekde chytá vzduch, mne nenápadne nasávalo cez zlé tesnenie pod palivovým filtrom - dal som dve tesnenia a  . Ešte ma napadlo, také čerpadlo by som mal mať doma, z peugeot 405 1.9D. Možno by nebolo odveci ho vyskúšať. Pravdou ale je, že mi stojí niekde v garáži vyše roka a neviem, či je 100% OK. Vymeniť to by nemal byť problém, robota cca 4 hodiny.
_________________Cestu si nájdem, alebo spravím  Vitara VW1.9TDI + Y61ARB/Pajero3,5Lock + Maxxis 37 Pajero LBW 3.2DiD V80 - na vozeňé decók do škólky
|
Sob, 08.03.2014, 0:23 |
|
 |
rasco00
Učeň
Registrovaný: Pon, 31.12.2012, 13:48 Príspevky: 64 Bydlisko: Mestečko
|
Nazdar, ako sa pridava na nafte. na tejto vitare, čerpadlo lucas , diky
_________________Kovovyroba, Gumovyroba, vyroba offroad komponentov a ine e-mail : rasto.of555@gmail.com, tel.č.:0911862716 https://www.facebook.com/autodielyaprislusenstvo/
|
Pon, 20.10.2014, 11:59 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|