|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
PPasty
Čumil
|
Čaute chystám sa robiť na Vitare 1,6 16V r92 brzdy dnes som nato pozeral v akom stave je kotúč atď no zarazila ma veľká vôľa strmeňa a neviem či to má takto byť alebo nie. Hľadal som to už aj na nete ale nič podobné som nenašiel. Neviem aké strmene sú na iných Vitarách no ja tam mám strmeň s dvoma nastavovacím skrutkami jedna kratšia a druhá dlhšia tá spodná je dlhšia a práve na nej je vôľa. Presnejšie povedané strmeň má tendenciu pohybu smerom od kotúča ak bude treba fotky tak zajtra to môžem pofotiť prípadne aj nahrať video. Za pomoc ďakujem. A ešte mimo túto tému neviete niekto kde zoženiem ten plechový kryt kotúčovej brzdy? Keďže môj je už totálne zhnitý. Hľadal som už aj na suzuki-diely ale nenašiel som tam.
|
Štv, 18.08.2016, 21:27 |
|
 |
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1209 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
na kryty sa vyprdni, jazdím roky bez nich, aspoň sa nemá kde držať bordel
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Štv, 18.08.2016, 21:42 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Tomrs píše: na kryty sa vyprdni, jazdím roky bez nich, aspoň sa nemá kde držať bordel  tak tak,, a co z auta odpadava tak to tam nepatry,,  z toho si velku hlavu nerob,,aspon to tam nebudes mat zasrane ako pise Tomrs 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Štv, 18.08.2016, 21:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|