|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 15. marca 2025, meniny má Svetlana a zajtra Boleslav
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Suzuki Grand Vitara 2.0td 80kw 2005 hvizdanie pri pridavani
Autor |
Správa |
Polovnik
Čumil
|
Ahojte uz neviem kde co vymenit ..auto som kupil malo 151000km pri pridavani ale v zabere nie volnobeh od 1500a hore auto vydava pisklavy zvuk zalezi ako pridavam plyn je to tenky piskot ako na psej píšťalke turbo je po komplet repase intercooler som dal preč a premostil to tlakovou hadicou vycistil všetky hadice od sania zaslepeny egr ventil a furt to hvizda....co môže este vydavat taky zvuk ? Na tom zvuku som spravil uz 30 000km a stale je to rovnake ako keby niekde unika stlaceny vzduch alebo ja uz neviem diki za rady chalani
|
Pon, 03.02.2025, 17:54 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2153 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Pozrel by som na výfukové zvody. Popozeraj či nepodfukujú - či niesú zadymené miesta v ich okolí. Prípadne ich skús dotiahnuť.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Pon, 03.02.2025, 20:38 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|