|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 27. júna 2025, meniny má Ladislav, Ladislava a zajtra Beáta
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevok: 1 ] |
|
Tesnenie dverí a hadica turba
Autor |
Správa |
Azuritko
Čumil
|
Zdravím, mám pár dní Jeep Cherokee 2.5 TD ročník 2000 5 dverová verzia. A potrebujem poradiť v dvoch veciach.
1. Bolo na ňom menené tesnenie na všetkých dverách. Ale zrejme tam nieje originál tesnenie a nebolo dostatočne široké, takže do to dobre netesnilo. Pôvodný majiteľ to vyriešil pridaním tesnenia na klasické okná. Aké presne tesnenie potrebujem? Respektíve existuje nejaká adekvátna lacná náhrada? Určite by pomohlo, keby mi viete dať schému profilu tesnenia s presnými rozmermi. Alebo odkaz na Ebay alebo podobne kde by som to kúpil.
2. To isté sa týka hadice turba. Tiež potrebujem ju zohnať a pri nej by som už asi aj sám našiel správnu, ale originál je dosť drahá. Rád by som niečo lacnejšie ak by bolo možné. Pôvodná je z viacerých častí spájaná, takže ak by bola dobrá náhrada v jednom kuse, rád by som to vymenil.
Nevadilo by mi možno kúpiť aj z vraku. Alebo od niekoho kto má diely. Za rady ďakujem.
|
Uto, 06.10.2015, 22:15 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevok: 1 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|