|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 26. júla 2025, meniny má Anna, Hana a zajtra Božena
Jeep cherokee 4.0i Xj - aké je množstvo oleja v prevodovke ?
Autor |
Správa |
laci73
OFFROAD Expert
|
Lukas, da sa kompletne vymenit olej v prevodovke len ak mas na to potrebne vybavenie. v podstate napojis auto ma masinu za par tisic $ a ona ti precerpava olej a meni stary za novy, pekne vidis kedy mas uz kompletne cisty olej.
Avsak v domacich podmienkach, jedine co mozes urobit je vypustit olej, dat dole vanu, vycistit, dat novy filter, pripadne nastavit bands, a potom to zase poskladat a naliat olej cez mierku. Hlavne ho tam musi byt tak akurat, lebo ak bude malo, nebude radit dobre, podobne ked ho tam zase bude vela....PODSTATNA VECJE SPRAVNA SPECIFIKACIA OLEJA.
Co sa tyka clenov tohto fora, nemusis sa urazit za ich reakciu, le o JEEP prevodovkach a vymene oleja v nich su tu popisane cele litanie len treba troska pohladat.
|
Sob, 29.10.2011, 9:56 |
|
 |
LUKAS4x4
OFFROAD Expert
|
ok tak dakujem, a presne toto som chcel aby niekto napísal, pekne ako sa hovorí po lopate. dakujem laci73
_________________ Ja cesty nevyhladávam, ja si ich tvorím
|
Ned, 30.10.2011, 9:40 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
lukas ale toto je presne to co ti tu vsetci hovoria od zaciatku
ak chces silou-mocou vymenit "cely" oej, taksprav dve az tri ciastkove vymeny po sebe.
Najprv vypusti olej cez vypustaci srob a len dolej novy. Chvilu pojazdi. Toto zopakuj 2 krat. Na treti krat uz daj dole aj vanu a vymen filter.
Takymto sposobom budes mat v celej prevodovke viac-menj novy olej pomerne bezbolestne
|
Ned, 30.10.2011, 11:40 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|