Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 26.07.2025, 1:40
Dnes je sobota 26. júla 2025, meniny má Anna, Hana a zajtra Božena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Jeep cherokee 4.0i Xj - aké je množstvo oleja v prevodovke ? 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lukas, da sa kompletne vymenit olej v prevodovke len ak mas na to potrebne vybavenie. v podstate napojis auto ma masinu za par tisic $ a ona ti precerpava olej a meni stary za novy, pekne vidis kedy mas uz kompletne cisty olej.

Avsak v domacich podmienkach, jedine co mozes urobit je vypustit olej, dat dole vanu, vycistit, dat novy filter, pripadne nastavit bands, a potom to zase poskladat a naliat olej cez mierku. Hlavne ho tam musi byt tak akurat, lebo ak bude malo, nebude radit dobre, podobne ked ho tam zase bude vela....PODSTATNA VECJE SPRAVNA SPECIFIKACIA OLEJA.

Co sa tyka clenov tohto fora, nemusis sa urazit za ich reakciu, le o JEEP prevodovkach a vymene oleja v nich su tu popisane cele litanie len treba troska pohladat.

Sob, 29.10.2011, 9:56
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ok tak dakujem, a presne toto som chcel aby niekto napísal, pekne ako sa hovorí po lopate. dakujem laci73

Ned, 30.10.2011, 9:40
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
lukas ale toto je presne to co ti tu vsetci hovoria od zaciatku :shock:

ak chces silou-mocou vymenit "cely" oej, taksprav dve az tri ciastkove vymeny po sebe.

Najprv vypusti olej cez vypustaci srob a len dolej novy. Chvilu pojazdi. Toto zopakuj 2 krat. Na treti krat uz daj dole aj vanu a vymen filter.
Takymto sposobom budes mat v celej prevodovke viac-menj novy olej pomerne bezbolestne

Ned, 30.10.2011, 11:40
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný