Dnes je streda 23. júla 2025, meniny má Olga a zajtra Vladimír
JEEP CHEROKEE XJ - Osvetlenie interiéru
Autor |
Správa |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
Tak z toho som Kubo.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 21.01.2010, 11:58 |
|
 |
luxury
Frajer
Registrovaný: Sob, 20.06.2009, 14:29 Príspevky: 201 Bydlisko: Žiar nad Hronom
|
5ko a ten vypínačík tam bol origoš ja mám také podobné v kufri ale bez toho vypinačika a tiež mi to blbne opisoval som tú závadu na predošlej strane a v predu mám také 4 svetlá aj s kompasom a tie fungujú...
takéto ako máš ty som nevidel 
|
Štv, 21.01.2010, 19:06 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
5ko skor asi budeš musiet zvolit variantu ,ktora Ti odstavi spinač na dverach t.z. asi by som spojil kable ktore idu do vypinačov na dverach a tym padom budeš moct osvetlenie ovladat len zvnutra  čo sice nie je asi najlepšie riešenie,ale zase sa mi zda,že skor využiješ svietenie ktore budeš moct ovladat len stropnym vypinačom  ako stale otvarat dvere..ešte ma napadla taka blbost,skus pozriet dverne spinače,či nahodou nie je vypadnuty alebo pretrhnuty kabel ,ktory by mohol a mal za každych okolnosti privadzat štavu do stropneho osvetlenia ,neviem však,či je to tak urobene 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 21.01.2010, 22:24 |
|
 |
5ko
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.04.2008, 8:06 Príspevky: 407 Bydlisko: Bratislava
|
vypinace funguju jak maju.
a je pravda ze sa chystam vyhodit dverove vypinace a dat to len na ten vypinacik hore. ja osobne aj tak nezapinam osvetlenie ked mam otvorene dvere. a prisvietit svetlom ked vykladam si mozem aj to tak robim, len nebudem muset otvarat predne dvere ked budem vykladat veci za prednymi sedadlami 
|
Pia, 22.01.2010, 14:44 |
|
 |
matesovic
Čumil
Registrovaný: Ned, 05.06.2011, 23:02 Príspevky: 4 Bydlisko: zilina
|
ked sa tu uz bavite o vnutornom osvetleni .... ja mam zasa problem na ZJ cku ze pri otvoreni dveri sa mi zasvietia len ziarovky v prednych dverach ... tie na nohy,stropne, kufor a okolo kluca nic .... pozeral som poistky vsetky vezeraju byt ok ... meral som stavu nikde nic ... ziarovky maju odpor cize mali by byt dobre ... vypinace spinaju ... ako som sa docital vypinac ktory to vsetko vyradi nieje takze uz fakt neviem kde by mohla byt chyba .... resp mozno je neaky dorobeny a len o nom neviem ....  skuste poradit diks
|
Pon, 03.10.2011, 10:53 |
|
 |
mr.Rado.K
Učeň
Registrovaný: Pia, 27.05.2011, 9:33 Príspevky: 30 Bydlisko: Myjava -okolie
|
inak problem zo zadnym svetlom teda s vypinacom som mal aj ja jednoducho bol roztopeny dal som tam presne taky isty ktori davaju do reflektorovej zelenej baterky cize poprobleme inak mam vsetko v LED uz  takze neriesim ci svieti alebo ee
nechcem zakladat novu temu tak sa opytam tu snad to nikomu nebude vadit ak hej tak sorac mam taku vec stale mi svieti kontrolka otvorene dvere aky tam moze byt problem ? myslel som ze dverny spinac ale ved ked si to tak zoberiem ked otvorim ake kolvek dvere tak mi zacne celi interier svietit cize dverne reaguju no ale kontrolka nie co s tym ?
kazdy koho vezeim sa ma stale na to pyta uz sa mi to nechce pocuvat rad by som to vyriesil 
_________________" kde je off-road tam je cesta" "keď sa ti nepáči ako jazdím tak uhni z chodníka"  --------------------------------------------------------- moj off : Jeep Cherokee XJ 2.5TD Limited 98 - lift 2-2,5"
|
Ned, 09.10.2011, 23:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|