Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard
Autor |
Správa |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Masurko,
škoda že si nepísol o úmysle pred 2 mesiacmi - moje pôvodné Y60 wagon pružiny skončili v recyklačnom procese. Bol by som Ti ich venoval.
Pasovať Ti to nebude. Hľadaj iné riešenie. Patrol má pre Teba príliš krátke a príliš veľké (na priemer) pružiny a menej závitov s dosť rozostupom. Predné sa tvária progresívne, lebo sú zatočené ku koncu na spodku do menšieho priemeru. Zadné su na 100% lineárne
Tu je foto prednej - ten odpadnutý doraz som samozrejme vymenil - fotené pred opravou.
Myslím si, že by si mal prebrať svoje úvahy s týmto človekom http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=4378 lebo o implantácii dielov z patrola na legendu vie svoje http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopi ... &start=720
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Uto, 16.12.2008, 22:56 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
masurko píše: ... ale ja som kupil jeepa na rozje...nie a aby som sa mal na com naucit jazdit. Nie na kazdodenne jazdenie do prace a spet. A chcem jazdit nie stat v radach povzbudzovacov ktori vedia vsetko najlepsie ale do terenu ich nikto nedostane.
Toto je asi najpodstatnejsie co som nevedel. Takze ked mas dostatok casu, hor sa do experimentov. A budem rad ked das vediet nejake detaily co sa podarilo a na co sa radsej vybodnut.
|
Str, 17.12.2008, 7:23 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
dado píše: masurko píše: ... ale ja som kupil jeepa na rozje...nie a aby som sa mal na com naucit jazdit. Nie na kazdodenne jazdenie do prace a spet. A chcem jazdit nie stat v radach povzbudzovacov ktori vedia vsetko najlepsie ale do terenu ich nikto nedostane. Toto je asi najpodstatnejsie co som nevedel. Takze ked mas dostatok casu, hor sa do experimentov. A budem rad ked das vediet nejake detaily co sa podarilo a na co sa radsej vybodnut.
novidíš. tak to som nevedel ani ja
oné, prasiatko: mám tu nejaké veci čo by sa ti možno hodili a na cene sa možno dohodneme. taksaozvipripadnenejakopovedzmezepiatok 
|
Str, 17.12.2008, 10:47 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
stary moj co myslis tymi vecami co by sa mi hodili?  a nevypraviaj ze si nevedel  aspon vidim ako ma pocuvas ked sa rozpravame na akcii 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Str, 17.12.2008, 10:50 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
masurko píše: stary moj co myslis tymi vecami co by sa mi hodili?  a nevypraviaj ze si nevedel  aspon vidim ako ma pocuvas ked sa rozpravame na akcii 
Nevedel som že to máš iba na rozjebanie.
Som myslel, že to máš čiastočne aj ako približovadlo.
A škoda, že to viem
Nemám rád tento variant, že na rozjebanie. To už potom ak, tak radšej
z toho postav nejaký nekompromisný špeciál. Nemusíš hneď. Kľudne postupnou evolúciou. (aj keď neviem či to vydrží ten základ).
(alebo aspoň nehovor že na rozjebanie, nazvi to nejak ináč, bo ma veľmo srco bolí )
Ale takto? To je ako zgrcnuté mlieko. Také nijaké. Ani mlieko ani tvaroh ani syr, skrátka nefunguje to poriadne v ani jednej situácii.
|
Str, 17.12.2008, 11:06 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
nemienim ho nutne rozje... akurat ze ked sa podari tak co uz.
No tak koli palovi-cherovi mam to na naucenie nie na rozje... 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Str, 17.12.2008, 11:14 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|